Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

MHP YÜREĞİR İLÇE' YÖNETİMİNDEN YENİ OCAK BAŞKANINA HAYIRLI OLSUN ZİYARET

MHP YÜREĞİR İLÇE

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Yüreğir ilçe Başkanı Tamer Yücel, KAÇEP Başkanı Funda Kocamaz ve yönetimi Yüreğir Ülkü Ocakları Başkanlığına atanana Ogün Dinler'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

 

Başkan Yücel burada yaptığı konuşmasında “Ülkü Ocakları hepimizin yetiştiği Türkiye Cumhuriyeti’nin teminatı olan güzide bir eğitim yuvasıdır. Bizler Ülkücü terbiye üzerine bu ocaklardan yetişerek bugünlere geldik. Yaklaşık yarım asır geçmesine rağmen Ülkü Ocakları kurulduğu ilk günkü inanç ve azmini korumaktadır. Bu da bizlere mutlu etmektedir. Ülkü Ocakları’nda yaşanan bayrak değişimi sebebiyle hayırlı olsun ziyaretinde bulundukOgün Başkanımız genç dinamik ve yiğit duruşu ile Yüreğir'e  ve Türk Gençliği’ne hizmet yapmaya talip olmuştur. Allah yolunu bahtını açık etsin. Kendisi nezdinde tüm Ülkücü kardeşlerime başarılar diliyorum ” dedi.

Yüreğir Ülkü Ocakları Başkanı Ogün Dinler ise ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Ülkü Ocakları’nda yetişmiş değerli bir ağabeyimiz olan Tamer Yücel,Başkanımıza bizlere verdiği destekten dolayı teşekkür ediyorum. Ülkücüler olarak vatana, millete ve devlete hizmet etme sevdası ile yetişen tüm kardeşlerimizin de bir bayrak gibi tertemiz güzel yerlerde olması için çalışacağız” diye konuştu.
Ziyaretin ardından MHP İlçe Yönetimi ve Ülkü Ocakları İlçe  yönetimi hatıra fotoğrafı çektirdi.



  • Çarşamba 26.7 ° / 14.1 ° Güneşli
  • Perşembe 28.6 ° / 15.6 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli