Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

MHP'li Başkanlar, vatandaşların sorununu dinledi

MHP

MHP'li Başkanlar, vatandaşların sorununu dinledi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana Il Baskani Bünyamin Avci, 'Her bir vatandasimizin sorununu önemsiyoruz. Üreten, mutlu, huzurlu bir Adana istiyoruz.' dedi. 

AVCI KÖY GEZILERINDE...

MHP Adana Il Baskani Bünyamin Avci, saha çalismalarina devam ediyor.  Avci, bu kapsamda merkez ilçe Sariçam'a bagli Boynuyogun köyünde vatandaslarla bir araya geldi. Boynuyogun Muhtari Musa Dag ve köy sakinleriyle sohbet eden Bünyamin Avci'ya Sariçam Belediye Baskani Bilal Uludag da eslik etti. Samimi bir havada gerçeklesen ziyarette, vatandaslarin sorun, sikayet ve temennileri dinlendi. 

 

HEDEF: LIDER ÜLKE TÜRKIYE

 MHP Adana Il Baskani Bünyamin Avci, 'Sizlerin, her bir vatandasimizin sorununu önemsiyoruz. Onun için buradayiz. Üreten, mutlu, huzurlu bir Adana istiyoruz. Yereldeki çalismalarimizi sürdürürken 'Hedef 2023 Lider Ülke Türkiye' vizyonuna katki sunmayi da milli bir görev kabul ediyoruz. Genel Baskanimiz Sayin Devlet Bahçeli Beyefendinin liderliginde Ülkücü - Milliyetçi Hareket’in mensuplari olarak bu hedef için çalisiyoruz.' seklinde konustu. 

 

BIRLIK VE BERABERLIK MESAJI 

Birlik ve beraberligin önemine de vurgu yapan Avci 'Gerek ülke ölçeginde gerekse Adana’mizda her bir sorun mutlaka çözüme kavusur. Yeter ki birlik ve beraberligimizi muhafaza edelim. Allah Devletimize, Milletimize zeval vermesin.' dedi.  Köy sakini kadinlarin sikma ayran ikram ettigi Boynuyogun'daki etkinlige Il Divan Kurulu Üyeleri Sevki Kaya, Hüseyin Yurdusevimli, Mahir Safak, Sayim Azmaz, Ahmet Kurtköy, Mahmut Çakici da katildi. 



  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 32.1 ° / 19.2 ° Güneşli