Bugün, 11 Mayıs 2024 Cumartesi

Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) Yüreğir ilçe teşkilatları iftar yemeğinde bir araya geldi.

Milliyetçi Hareket Partisi

Adana’nın Yüreğir ilçesinde MHP MYK üyesi Av. Uğur Öztürk Tarafından bir resturant ta verilen iftar yemeğine ilçe Teşkilatı, Yüreğir Ülkü Ocakları Başkanı Selim Anlı’nın yanı sıra Türk Eğitim Sen Yüreğir 4 nolu şube Ba

Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) Yüregir ilçe teskilatlari iftar yemeginde bir araya geldi.

Adana’nin Yüregir  ilçesinde MHP MYK üyesi Av. Ugur Öztürk Tarafindan  bir resturant ta  verilen iftar yemegine  ilçe Teskilati, Yüregir Ülkü Ocaklari Baskani Selim Anli’nin yani sira Türk Egitim Sen Yüregir 4 nolu sube Baskani Nihat Temelli’nin katildigi iftar yemegine büyük ilgi gösterilirken, birlik ve beraberlik mesajlari da verildi.

Iftar sonrasi bir konusma yapan MHP Yüregir ilçe Baskani Tamer Yücel,, MHP'nin Türk siyasetinin marka degeri oldugunun altini çizerek, 'MHP demek; milletten ve milletin selametinden baska hiçbir kaygisi olmayanlarin yine millet için verdigi mücadele demektir' ifadesini kullandi.

'Gönlünü üç hilale kaptirmis olan ancak ve ancak ülkülerinin pesinden kosar. Dolayisiyla bizim davamizda ikbal derdi olmaz, istikbal derdi olur. Bizim isimiz hakikatledir, yalanla isimiz olmaz. Biz halkin yaninda olduk, hakkin yaninda olduk, hakkaniyetin yaninda olduk, helalin safini tuttuk. Dün ne dediysek, bugün ve yarin da ayni olacagiz. Aziz milletimizin derdiyle dertlenmeye, sadece milletimizin selameti için mücadele etmeye ve bu aziz vatanin namini da, sanini da yüceltmek için var gücümüzle çalisacagiz diye konustu

 

ÖZTÜRK;MHP OMURGALI SIYASET YAPMISTIR

MHP MYK üyesi Av. Ugur Öztürk ise “2023 yili seçimleri 1 yil sonra yapilacak. Bu ülkenin birlik ve beraberligi için MHP ve Akpartinin olusturdugu Cumhur ittifaki olarak Cumhuriyetimizin kurulusunun 100. Yildönümüne hem ülkemiz, hem Türklük hemde dünyadaki Türkler için kritik bir seçime dogru ilerlerken hem cumhur ittifaki hemde Türkiye cumhuriyeti devleti bir takim algi oyunlariyla yipratilmaya çalisiliyor. MHP omurgali siyaset yapmistir. Ülkede su anda her sey güllük gülistanlik deme sansimiz yok, su anda yasanan sikintilar sadece ülkemizde olan bir sikinti degil, su anda yasanan sikintilar tüm dünya devletlerinin yasadigi sikinti ayni. Pandemi sürecinde alinan önlemler dogrultusunda üretim ve ulasim sektörünün aksamasindan dolayi sikintilar yasiyoruz. Bu kriz dalgalar halinde tüm dünyayi sarmis, ülkemizin bu krizden etkilenmemesi imkansizdir, ülke olarak üretim atagina geçmis durumdayiz. Bu krizden en az etkilenen ülke Türkiyedir.” Dedi.

 ÖZTÜRK’E  SÜPRIZ DOGUM GÜNÜ PASTASI

Konusmalarinin ardindan MHP MYK Üyesi Avukat Ugur Öztürk’ün bugün ad günü olma münasebetiyle Yüregir ilçe teskilati tarafindan yas pasta sürprizi yapildi.Öztürk Pastayi MHP ilçe yöneticilerinden  Israfil Sarban’nin küçük  kizi Emsal ile birlikte kestiler.   Daha sonra partililer hatira fotografi çektirdi.



  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.4 ° / 15.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu