Bugün, 15 Mayıs 2024 Çarşamba

Otopark sorununa Kocaispir neşteri...

Otopark sorununa Kocaispir neşteri...

Kamu kurumlarının birer birer Yüreğir’e taşınmasıyla ortaya çıkan otopark sorununu çözen Yüreğir Belediyesi, şimdi de otopark ücretinde büyük indirim yaparak alkış aldı.

ADLIYE OTOPARKINA YÜZDE 66 INDIRIM

Kamu kurumlarinin birer birer Yüregir’e tasinmasiyla ortaya çikan otopark sorununu çözen Yüregir Belediyesi, simdi de otopark ücretinde büyük indirim yaparak alkis aldi.

Son meclis toplantisinda alinan kararla otopark ücretinde yüzde 66’lik indirim yapilmasini saglayan Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir, “Hemsehrilerimizin taleplerine kayitsiz kalamazdik” dedi.

GÜNLÜK SABIT 5 TL

Baskan Kocaispir’in, Yüregir Belediyesi 2022 Mali Yili Bütçe Toplantisi’nda verdigi teklif, meclis üyelerinin oylari ile kabul edildi. Alinan kararla yeni adliye otopark ücretinde indirime gidildi. Daha önce ilk 3 saati 10 TL olan ve sonraki her saat için artan otopark ücreti, yaklasik yüzde 66 indirim yapilarak 07.00-18.00 saatleri arasi tek tarife 5 TL olarak kararlastirildi.

 
 

TALEBE GÖRE HIZMET

Sosyal belediyecilik anlayisi geregi vatandaslarin taleplerine göre hizmet ürettiklerini kaydeden Baskan Kocaispir, “Hayata geçirdigimiz tüm hizmetler vatandaslarimizin beklentilerine yöneliktir. Meclisimizde yaptigimiz degerlendirmede yeni adliye otopark ücretlerinde indirim yapilmasinin gerekliligini dile getirdik. Meclis üyelerimizle birlikte böyle bir indirim karari aldik. Meclis üyelerimize tesekkür ediyorum” seklinde konustu.



  • Çarşamba 25.3 ° / 15.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 26.3 ° / 15.9 ° Güneşli
  • Cuma 28.5 ° / 16.5 ° Güneşli