Bugün, 21 Mayıs 2024 Salı

ÖZÜNAL'DAN CGC BAŞKANI ÖZER'E NEZAKET ZİYARETİ

ÖZÜNAL

Muhtarlar Federasyonu’ndan Ceyhan Gazeteciler Cemiyeti ve CRT MEDYA Grubu Başkanı Şahin Özer’e ziyaret

Muhtarlar Federasyonu’ndan Ceyhan Gazeteciler Cemiyeti ve CRT MEDYA Grubu Baskani Sahin Özer’e ziyaret

Ceyhan Gazeteciler Cemiyeti ve CRT MEDYA Grubu Baskani Sahin Özer ve TRT Ceyhan Temsilcisi Osman Bakir,Ceyhan Muhtarlar Dernegi Baskani Mahmut Korkmaz ve Yumurtalik Muhtarlar Dernegi Baskani Duran Çay, Türkiye Muhtarlar Federasyonu Baskani Ramazan Özünal ve Yönetim Kurulu üyelerini makaminda kabul etti.

Baskan Ramazan Özinal’a ziyaretinde
Türkiye Muhtarlar Dernegi ve Yönetim Kurulu üyeleri Adnan küçük, Gnl Bsk Yrd
Kamil Sakarya, -Yön. Kur. Üyesi Hidir Kalamam, Yön.kur.Üyesi Ramazan Ünlü, Yön kur. Üyesi
Ahmet Özpolat, Yön. Kur. Üyesi DURAN ÇAY -YUM. Muh. Der. Bsk ve TMF Yönetim Kurulu Üyesi de eslik etti.

Türkiye Muhtarlar Federasyonu Baskani Ramazan Özünal, ülke genelinde 300 Sube 60 Bine yakin köy ve mahalle muhtari bulundugunu ifade ederek, Türkiye’nin il ve ilçelerini dolasarak muhtarlarla bir araya geldigini söyledi.

Ceyhan’da çok güzel gelismeler gördügünü de dile getiren Ramazan Özünal; “Hepimiz hep birlikte çalistigimiz sürece ülkemizde gelismemis hiçbir yer kalmaz.Birileri bizi ötelestirmeye çalisiyor ancak,basarili olamazlar.Yillardir egilmeden,bükülmeden dimdik ayakta duruyoruz.Bugün Ceyhan'da mülki amirlerimizi ve Ceyhan Gazeteciler Cemiyeti Baskani Sahin Özer'i ziyaret ettik. Ceyhan’da önemli gelismis adimlar atilmis. Diliyorum ki, bu adimlar çok daha güzel gelismelerle devam etsin.”dedi. Özinal,Ceyhanli ve Yumurtalikli muhtarlarin CRT MEDYA ile ile birlikte çalismaktan duyduklari memnuniyeti dile getirdiklerini'de kaydederek,Ceyhan Gazeteciler Cemiyeti Baskani Sahin Özer'in kendilerini kabul ettigi için de tesekkür ediyorum.Biz Söz verdik ve geldik'dedi.
Ceyhan Gazeteciler Cemiyeti ve CRT MEDYA Grubu Baskani Sahin Özer ise Türkiye Muhtarlar Federasyonu Baskani Ramazan Özinal’i Ceyhan’da görmekten memnuniyet duydugunu ifade ederek; “Vatandaslarimizin devletle yüz yüze geldigi ilk yer muhtarliklarimiz. Her türlü islemler önce muhtardan basliyor. Bu nedenle devletin de sicak yüzünü önce muhtarlarimiz gösteriyor.
Ramazan Baskanimiz yillardir Ceyhan'a olan sevgisi bir baskadir. Bizler de Gazeteci olarak,halkimiza ulastirmak istedigimiz mesajlarimizi muhtarlarimizin kanaliyla ulastiriyor ve halkimizin sorunlarini da yine muhtarlarimiz kanaliyla netlestiriyoruz.”dedi.
Muhtarlarin sikintilarini zaman zaman kendisine aktardiklarini da söyleyen Baskan Sahin Özer, muhtarlarimizin telefonlari bizde mevcuttur.Onlar da bir Gazeteci gibi halkin acisina sevincine kosuyorlar. “Ceyhan’da kurdugumuz bir sistemle muhtarlarimizin Kaymakamlik ve Belediye ile uyum içinde calisiyoruz'dedi.



  • Salı 32.5 ° / 20.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 32.3 ° / 19.6 ° Güneşli
  • Perşembe 31.1 ° / 19.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı