Bugün, 13 Mayıs 2024 Pazartesi

PTT Evleri Kapalı Spor Salonu’nda Kurslar Başladı

PTT Evleri Kapalı Spor Salonu’nda Kurslar Başladı

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir’in ilçeye kazandırdığı PTT Evleri Kapalı Spor Salonu’nda kurslar başladı.

Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir’in ilçeye kazandirdigi PTT Evleri Kapali Spor Salonu’nda kurslar basladi.

Basketbol, voleybol, badminton ve pilates-step aerobikten olusan spor kurslarina çocuklar yogun ilgi gösterdi. Yüregir’de 6 bin çocuk ve gencin yil boyu kesintisiz spor egitimi aldigi 41 merkeze yeni bir tesis daha eklendi. Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir’in Spor Toto isbirligi ile ilçeye kazandirdigi PTT Evleri Kapali Spor Salonu’nda spor kurslari basladi. Açilisa hazirlanan yeni tesiste verilecek spor kurslarina katilmak isteyen çocuk ve gençler seçmelerde kiyasiya yaristi.

Resim önizlemesi

ILK ETAPTA 4 BRANS

895 metrekare kapali alana sahip olan ve çok amaçli olarak planlanan PTT Evleri Kapali Spor Salonu, modern tasarimi, genis ve ferah soyunma, hakem, antrenör odalari, basketbol ve voleybol sahasi ile Yüregirli sporculari gelecege hazirlayacak. Yeni tesiste ilk etapta uzman antrenörler esliginde basketbol, voleybol, badminton ve pilates-step aerobik kurslari verilecek.i

YÜREGIR’I SPOR TESISLERI ILE DONATIYORUZ

Daha saglikli nesiller yetistirmek, özellikle gençleri ve çocuklari sokagin olumsuz yönlerinden uzak tutarak spora yönlendirmek için Yüregir’i spor tesisleri ile donattiklarini belirten Baskan Kocaispir, “Gençlerimize, çocuklarimiza yeni bir tesis daha kazandirmanin mutlulugunu yasiyoruz. PTT Evleri Kapali Spor Salonumuzun resmi açilisini çok yakinda yapacagiz. Heyecanla bugünü bekleyen yavrularimiz için kurslarimizi baslattik. Mahallemize, ilçemize simdiden hayirli olsun.” seklinde konustu.

 



  • Pazartesi 23.4 ° / 15.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 25.4 ° / 14.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 25.3 ° / 15.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı