Bugün, 16 Mayıs 2024 Perşembe

Sarıçam Belediyesi hamur karma makinesi dağıttı...

Sarıçam Belediyesi hamur karma makinesi dağıttı...

Sarıçam Belediyesi’nin merkezden kırsala hizmet atağı hız kesmeden devam ediyor. “Kadınlarımız birinci önceliğimiz” sloganı ile hayata geçirilen hamur karma makineleri düzenlenen törenle Başkan Bilal Uludağ tarafından mahalle muhta

BILAL ULUDAG’DAN KADINLARIN HAYATINI KOLAYLASTIRACAK HIZMET

Milliyetçi üretken belediyeciligin en güzel örneklerinden birinin sergilendigi Adana’nin Sariçam ilçesinde merkezden kirsala hizmet atagi hiz kesmeden devam ediyor. Hayata geçirdigi projeler ile ilçede yasayan vatandaslarin takdirini toplayan Sariçam Belediye Baskani Bilal Uludag, gelisen teknoloji ile birlikte, degisen yasam kosullarinda zamanin ruhunu yakalamak ve kadinlarin is yükünü hafifletmek adina temin ettigi hamur karma makinelerinin dagitimini gerçeklestirdi.

Sariçam Belediyesi Hizmet Binasi önünde düzenlenen dagitim törenine Milliyetçi Hareket Partisi Sariçam Ilçe Baskani Mustafa Kizilelma ve yönetimi, Sariçam Belediye Baskani Bilal Uludag, Sariçam Belediyesi meclis üyeleri, mahalle muhtarlari, Sariçamli kadinlar ve çok sayida vatandas katildi.

Saygi durusu ve Istiklal Marsi’nin okunmasi ile baslayan törende ilk olarak konusan Sariçam Muhtarlar Dernek Baskani ve Yarimca Mahallesi Muhtari Emin Dönmez, Sariçam Belediyesi tarafindan dagitimi gerçeklestirilen hamur karma makinelerinin kadinlarin islerini büyük ölçüde kolaylastiracagini belirtti.

Kirsal mahallelerde hamur karma makinelerinin büyük önem arz ettigini belirten muhtar Emin Dönmez,  sözlerine söyle devam etti “Öncelikle sunu belirtmeliyim ki bugün mahallelerimize dagitilacak olan hamur karma makinelerinin özellikle ev hanimlari için oldukça önemlidir. Ekmek yapmak için ugrasan kadinlarimiz bu is için saatlerce ugrasmak zorunda kaliyorlardi. Bu projeyi hayata geçiren Sariçam Belediye Baskanimiz Sayin Bilal Uludag’a ve emegi geçenlere çok tesekkür ediyorum.” diye konustu.

Daha sonra konusan Sariçam Belediye Baskani Bilal Uludag, görev süresi boyunca her zaman önceliginin kadinlar oldugunu ve her zaman bu dogrultuda hareket ettiklerini belirtti.

“ILÇEMIZDE HER ALANDA YASAMI KOLAYLASTIRMAYA ÇALISIYORUZ”

Ilçelerinde yasami kolaylastirmak adina her türlü çalismayi yaptiklarini ve bu dogrultuda hizmet ürettiklerini belirten Baskan Uludag, toplamda 50 mahalleye 60 hamur karma makinesi dagitimini gerçeklestirdiklerini belirtti. Gelisen teknoloji ile birlikte degisen yasam kosullarinda zamanin ruhunu yakalamanin büyük önem arz ettigini kaydeden Baskan Uludag sözlerine söyle devam etti  “Gelisen teknoloji ile birlikte degisen yasam kosullarinda, zamanin ruhunu yakalamak ve Sariçamli kadinlarimizin islerini kolaylastirmak adina dagitimini yaptigimiz hamur karma makinelerinin ne derecede büyük bir öneme sahip oldugunu yakindan biliyorum. Dolayisi ile gerek zamandan kazanim ve gerekse de diger faktörler göz önünde bulunduruldugunda dagitimini gerçeklestirdigimiz makineler sayesinde kirsalda yasayan kadinlarimizin islerinin artik daha da kolaylasacagina inaniyorum. Gerek zamandan tasarruf ve gerekse de ekonomik anlamda çok ciddi bir kazanim saglayacak olan bu projenin tüm vatandaslarimiza tüm kadinlarimiza hayirli ve bereketli olmasini diliyorum.”

 
 


  • Perşembe 26.3 ° / 15.9 ° Güneşli
  • Cuma 28.5 ° / 16.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı