Bugün, 15 Mayıs 2024 Çarşamba

Sarıçam'da Kano Heyecanı

Sarıçam

ADANA KURTULUŞ KUPASI YARIŞLARI SONUÇLANDI

ADANA KURTULUS KUPASI YARISLARI SONUÇLANDI

Sariçam Belediyesi’nin ev sahipliginde Türkiye Kano Federasyonu tarafindan 26-27 Subat 2022 tarihleri arasinda gerçeklestirilen Durgunsu Kano Performans Ölçme, Degerlendirme, TOHM Seçme ve Adana Kurtulus Kupasi yarislari sonuçlandi.   Heyecani yüksek geçen yarislarda dereceye giren sporculara kupalarini, Sariçam Belediye Baskani Bilal Uludag ve protokol üyeleri tarafindan verildi.

Sariçam Belediyesi olarak, Adana Gençlik ve Spor Il Müdürlügü ve Türkiye Kano Federasyonu isbirliginde, Seyhan Baraj Gölü Kayikhane Tesislerinde organize edilen yarislarda, büyükler, gençler ve yildizlar kategorilerinde 14 kulüpten 80 sporcu yer aldi. Final yarislariyla sona eren organizasyonda, kategorilerinde birinci gelen sporculara kupalari Sariçam Belediye Baskani Bilal Uludag, Adana Gençlik ve Spor Il Müdürü Muzaffer Çintimar, Adana Gençlik Il Spor Sube Müdürü Adnan Karpinar ve protokol üyeleri tarafindan verildi.

 

“SPORUN HER ALANINDA ÇOK CIDDI BASARI YAKALADIK”

Burada konusan Sariçam Belediye Baskani Bilal Uludag, Sariçam Belediyesi olarak kano yarislarina ev sahipligi yapmaktan dolayi duydugu memnuniyeti dile getirdi. Baskan Uludag “Spor Kenti Sariçam” mottosuyla gerçeklestirdikleri faaliyetler kapsaminda, Sariçam’da sporun her alaninda çok ciddi bir basari yakaladiklarini belirtti.

Resim önizlemesi

“KANO VE KÜREK SPORLARI MERKEZIMIZI AÇTIK”

Spora yaptiklari yatirimin bugün karsiligini almaya basladiklarini kaydeden Sariçam Belediye Baskani Bilal Uludag konusmasinda su ifadelere yer verdi “ Gelinen süreç itibari ile Sariçam ilçemiz sporla anilan, sporla bilinen bir ilçe haline gelmistir. Sporun farkli dallarinda sporcularimiz çok iyi basarilar elde ediyorlar. Bugün farkli branslarda birçok sporcumuz basari elde ederek alanlarinda Milli Takima seçilme sansini yakaladilar.  Su sporlarinda da çok iddialiyiz. Bugüne kadar yaptigimiz onlarca sportif faaliyetlerimizin arasina artik ‘Kano’ egitimleri kursumuzu da ekledik. Umuyorum ki su sporlarinda da basarili sporcular yetistirecegiz. Ev sahipligini yapmaktan mutluluk duydugum, Milli Takim seçmeleri ve Adana Kurtulus Kupasi’nda basari gösteren, müsabakalara katilan tüm sporculari kutluyor, basarilar diliyorum.” diye konustu.

Yarismada, kategorilerine göre derece elde eden sporcular sunlar:

Erkekler K1: 1. Faruk Demir, 2. Taha Ekrem Usta, 3. Idris Sentürk

Kadinlar K1: 1. Simge Kaya, 2. Zilan Yilmazer, 3. Zührenaz Yenihayat

Erkekler C1: 1. Bedirhan Çiktay, 2. Mehmet Ali Duman, 3. Serhat Seven

Kadinlar C1: 1. Tugçe Taylak, 2. Rabia Akçiçek, 3. Selin Koyuncu



Anahtar Kelimeler: Sarıçam'da Kano Heyecanı
  • Çarşamba 25.3 ° / 15.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 26.3 ° / 15.9 ° Güneşli
  • Cuma 28.5 ° / 16.5 ° Güneşli