Bugün, 15 Mayıs 2024 Çarşamba

Sarıçam’da tarla yolları yenileniyor!

Sarıçam’da tarla yolları yenileniyor!

Sarıçam Belediyesi yaklaşan hasat mevsimi öncesi, ilçe genelinde, tarla yolları yapım ve onarım çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Sariçam Belediyesi yaklasan hasat mevsimi öncesi, ilçe genelinde, tarla yollari yapim ve onarim çalismalarina araliksiz devam ediyor.

Ilçenin birçok noktasinda devam eden çalismalarda, üretici için büyük öneme sahip tarla yollarinin, hasat mevsimine yetistirilmesi hedefleniyor.

Bu dogrultuda ilçenin Akkuyu, Buruk, Istiklal, Cumhuriyet, Kürkçüler, Göztepe ve Ünlüce mahallelerinde devam eden tarla yolu açma ve yenile çalismalarini yerinde inceleyen Sariçam Belediye Baskani Bilal Uludag,  hasat mevsimi gelmeden tüm tarla yollarinin açilarak, üreticinin hizmetinde olacagini belirtti.

 

Ilçelerinde adeta gelenek haline gelen tarla yolu açma ve yenileme çalismasina bu senede devam ettiklerini belirten Baskan Uludag, her sene hasat öncesi ilçelerinde bulunan tarla yollarinda bozulan yerlerde yenileme, yolu olmayan tarlalara ise yeni yollar açtiklarini kaydetti.Resim önizlemesi

“HASAT MEVSIMI BASLAMADAN TARLA YOLLARINI YENILIYORUZ”

Sariçam Belediyesi olarak her zaman üreticinin yaninda olduklarina dikkat çeken Baskan Uludag sözlerine söyle devam etti “Ilçemizde bulunan tarim arazilerinde, gerek yagislardan ve gerekse de diger etmenlerden dolayi yipranan tarla yollarini yeniliyor, yolu olmayan yerlerde yeni yollar açiyoruz. Suan ekiplerimiz Akkuyu Mahallesi, Buruk Mahallesi, Istiklal Mahallesi, Cumhuriyet Mahallesi, Kürkçüler Mahallesi, Ünlüce Mahallesi ve Göztepe Mahallesinde çalismalarini tamamlamak üzere. Üreticilerimizin tarlalarina daha rahat ve hizli bir sekilde ulasimlarini saglamak ve ürünlerini zamaninda ve sikintisiz bir sekilde hasat yapmalarina olanak saglamak adina bu hizmeti gerçeklestiriyoruz. Çiftçilerimiz için büyük öneme sahip tarla yollarinda gerek yagislardan ve gerekse de diger nedenlerden dolayi yipranan yollarda yenileme, yolu olmayan tarlalarda yeni yol açma çalismamiz tüm hiziyla devam ediyor. Her sene bir klasik haline gelen bu çalismamizi bu senede hasat mevsimi baslamadan tamamlayarak çiftçilerimizin hizmetine sunmayi planliyoruz.”



  • Çarşamba 25.3 ° / 15.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 26.3 ° / 15.9 ° Güneşli
  • Cuma 28.5 ° / 16.5 ° Güneşli