Bugün, 14 Mayıs 2024 Salı

Sarıçam Belediyesi yaşlılara sıcak yemek dağıtıyor!

Sarıçam Belediyesi yaşlılara sıcak yemek dağıtıyor!

Sarıçam Belediyesi yaşlılara sıcak yemek dağıtıyor!

RISKLI GRUPLARA SICAK YEMEK SERVISI

Sariçam Belediye Baskani Bilal Uludag, “Koronavirüsle mücadele tedbirleri kapsaminda evlerinden çikmalari riskli olanlarla 65 yas ve üstü büyüklerimize bugünden itibaren sicak yemek servisi baslattik” dedi.

 

750 KISIYE HERGÜN SICAK YEMEK

Sariçam Belediyesi, ihtiyaç sahibi ailelerin yaninda olmaya devam ediyor. Dünyayi etkisi altina alan ve ülkemizde de alinan tedbirlerle kontrol altinda tutulmaya çalisilan koronavirüs salginiyla mücadele çalismalari kapsaminda Sariçam Belediyesi, risk grubundaki ihtiyaç sahiplerinin evlerine sicak yemek servisi baslatti.

 

Sariçam Belediye Baskani Bilal Uludag, ilçede her zaman ihtiyaç sahibi ailelerin yaninda olmaya devam ettiklerini ifade ederek, “Sosyal belediyecilik çalismalari kapsaminda yasli ve bakima muhtaç, yemek yapacak durumlari olmayan risk grubundaki 750 kisiye her gün sicak yemekleri kapilarina kadar ulastiriliyor.” dedi.

 

VATANDASLAR MEMNUN

Her gün üç çesit sicak yemek sayesinde pek çok ailenin yüzünün gülecegini ifade eden Baskan Uludag, “Belediye olarak yemek dagitiminda önceligi, saglik sorunlarindan ya da diger problemlerden dolayi evde yemek pisiremeyen ailelere veriyoruz. Yemekleri kapilarina kadar giden aileler oldukça mutlu. Vatandasimiza yardim etmek belediye olarak bizim en büyük görevimiz, baslari sikistiginda elbette ki bize gelecek. Biz de elimizden gelen her yardimi yapmak için çalisacagiz. Sosyal Yardim Isleri Müdürlügü ekiplerimiz ihtiyaç sahibi yeni aileleri de belirleyip onlara da sicak yemek ulastirmayi hedefliyor” diye konustu.

 

KORUYUCU ÖNLEMLERE DIKKAT EDIN!

Sariçam Belediyesi’nin ihtiyaç sahibi 242 aileye toplamda 750 kisiye her gün iki ögün sicak yemek dagittigina deginen Baskan Uludag, söyle devam etti: “Virüs salgini sebebiyle hemserilerimizi bilgilendirmek ve korumak amaciyla tüm kalbimizle merhem olmak istedik. Salgini atlatincaya kadar tüm vatandaslarin mümkün oldugunca evden çikmamalari gerekiyor. Mecburi olarak evden çikmak durumda olanlarsa mutlaka Saglik Bakanligimizca duyurulan koruyucu önlemleri alarak disariya çikmali. Birbirimize çok ihtiyacimiz oldugu bugünlerde birlikte hareket ederek insallah bu günleri atlatacagiz.”



  • Salı 25.4 ° / 14.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 25.3 ° / 15.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 26.3 ° / 15.9 ° Güneşli