Bugün, 15 Mayıs 2024 Çarşamba

Sarıçam'da 126 bin fide toprakla buluşuyor!

Sarıçam

Sarıçam'da 126 bin fide toprakla buluşuyor!

Sariçam Belediyesi yasanilan zor günlerde hemsehrilerinin yaninda olmaya devam ediyor.

Yeni tip Korona virüsü (Covid-19) salginina karsi mücadelede vatandaslara fide dagitimi yapildi. Sariçam Belediyesi bahçesi, Adnan Kahveci Bulvari ve Dilek Atlig Caddesinde fide dagitimi gerçeklestirildi. Toplamda 66.000 domates, 30.000 patlican ve 30.000 biber dagitimi tamamlandi. Dünya’nin ve Türkiye’nin kisa sürede gündemine oturan Korona virüs (Covid-19) salginina yönelik verilen ulusal mücadele devam ederken Sariçam Belediyesi üretimde bulunacak vatandaslara verdigi destegi 126.000 fide dagitimi yaparak sürdürdü.

 

BIZ BIRLIKTE GÜÇLÜYÜZ

Sariçam Belediye Baskani Bilal Uludag ise “Belediye olarak vatandaslarimiza her zaman oldugu gibi bu zor günlerde de destek verdiklerini belirterek özellikle Korona sürecinde hemsehrilerimizin kaynak ve Tarim ürünlerinin piyasada bulunamamasi gibi sikinti yasamamasi için her zaman oldugu gibi yanlarinda duruyoruz.

 Yöremize özgü geleneksel ürünleri toprakla bulusturmak için gayret ediyoruz. Bugün burada 126.000 fide dagitimini tamamlamis olacagiz ve böylece tam mevsiminde vatandaslarimizin ihtiyaci giderilmis olacak. “Tarlada izi olmayanin harmanda yüzü olmaz demistik” birlikte üretecegiz birlikte kalkinacagiz ve bu zor günlerin üstesinden hep birlikte gelecegiz. Dagittigimiz fidelerin bol ve bereketli bir hasat getirmesini diliyorum”” diye konustu.



  • Çarşamba 25.3 ° / 15.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 26.3 ° / 15.9 ° Güneşli
  • Cuma 28.5 ° / 16.5 ° Güneşli