Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

SARIGÜL SEVGİSİ YAĞMUR DİNLEMEDİ

SARIGÜL SEVGİSİ YAĞMUR DİNLEMEDİ

ADANA’DA SARIGÜL SEVGİSİ BİR BAŞKA

SARIGÜL SEVGISI YAGMUR DINLEMEDI

Türkiye Degisim Partisi Genel Baskani Mustafa Sarigül, Mersin’de Ikdidara Hazirlik Merkezini açmak üzere Havaya yoluyla Adana’ya geldi. Burada TDP Adana Il Baskani Hakan Malgaf, ve beraberindeki il Teskilatiyla birlikte Genel Baskan Sarigül’ü karsiladilar.

 Yaklasik 30 Araçlik bir Konvoy isliginde Otoban yolundan Mesin’e giden Türkiye Degisim Partisine gönül veren bir grup partili ile Genel Baskan Mustafa Sarigül’e Dogan Tesislerinde bir süre sohbet ettiler.Mustafa Sarigül’ü  Dinlenme Tesislerinde gören Vatandaslar büyük ilgi gösterdiler. Yaklasik bir  saatlik sohbetin ardindan Mersin’e dogru giden konvay’a çevreden geçen tir ve araçlarin kornalar çalarak destek verdigi gözden kaçmadi.

Kendisine gösterilen ilgiden dolayi çok memnun olan Genel Baskan Mustafa Sarigül, Mersin’de yagan yagmurun altinda Partisinin Iktidar’a hazirlik Merkezini açarak 'Partimizin davasi sefkattir, gayesi insallah milletimizin mutlulugudur.' dedi.

Sarigül, partisinin Mersin'in Yenisehir ilçesindeki seçime hazirlik merkezinin açilis törenine katildi.

Törenin ardindan düzenlenen basin toplantisinda konusan Sarigül, demokratik bir kitle partisi olarak yola çiktiklarini söyledi.

Sarigül, her kesimi kapsayici bir politika izlediklerini ifade ederek, 'Türkiye Degisim Partisi, Ankara'ya kimsenin sofrasindan pay almaya gitmiyor. Aksine tüm insanlarimizi saygili, sevgili, bereketli, huzurlu, güler yüzlü bir demokrasi sofrasinda bulusturmak üzere gidiyor. Türkiye Degisim Partimiz, Ankara'ya bereketli ve vicdanli bir vatan sofrasi kurmaya gidiyor. Allah'in izniyle bu sofrada insallah herkese yer olacak ve herkesin karni 'bismillah' diyerek doyacak.' ifadesini kullandi.

Ülkeye ve millete hizmet etmeyi amaçladiklarini belirten Sarigül, sunlari kaydetti:

'Çok yakin bir tarihte, bütün basin, kamuoyu bizim muhalefette söyledigimiz sözleri degil iktidarda ülkemiz için yaptigimiz projeleri konusacak. Çünkü Türkiye Degisim Partimiz, bu milletin imanidir, inancidir, tarihidir, kültürlerin kimligidir. Amacimiz bütün millettir. Görüsü, düsüncesi ne olursa olsun davamiz bütün yurttaslarimiza anlatilacak. Davet bizden, takdir Allah'tan. Türkiye Degisim Partisi demokratik bir kalkinmadir. Partimizin davasi sefkattir, gayesi insallah milletimizin mutlulugudur. Türkiye Degisim Partisi, her zaman sunu savunur, haksiz bir davada bas taci olmaksa, onurlu bir mücadelede, hak davada zerre olmayi tercih etmektir



  • Pazartesi 32.1 ° / 19.2 ° Güneşli
  • Salı 32.5 ° / 20.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 32.3 ° / 19.6 ° Güneşli