Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

Seçimden seçime değil, daima halkla beraber

Seçimden seçime değil, daima halkla beraber

Seçimden seçime değil, daima halkla beraber

Seçimden seçime degil, daima halkla beraber

 

“Köyünüze Derman” projesi vatandasin çok sayida hizmeti aninda almasini sagliyor

 

Baskan Zeydan Karalar, “Sadece köylere degil, Adana’ya derman oluyoruz.”

 

Her gün bir köyü ziyaret ederek çok sayida sorunu aninda çözen Büyüksehir ekiplerinin Karatas ilçesi Sirkenli köyündeki çalismalarina Baskan Zeydan Karalar eslik etti.

 

Adana Büyüksehir Belediyesi, “Köyünüze Derman” projesi kapsaminda her gün bir köyü ziyaret ediyor; saglik, yol bakimi, peyzaj düzenlemeleri, temizlik ve sosyokültürel konulardaki eksikler ve talepler ayni gün yerine getiriliyor. Bu kapsamda Büyüksehir ekipleriyle birlikte Karatas’in Sirkenli Köyü’ne giden Adana Büyüksehir Belediye Baskani Zeydan Karalar, sorun dinledi, çalismalari denetledi.

 

ÇOK SAYIDA HIZMET ES ZAMANLI VERILIYOR

Köylülerle sohbet eden Baskan Zeydan Karalar, sadece köylere degil, Adana’ya derman olacak sekilde çalistiklarini belirtti. Baskan Zeydan Karalar, “Projemiz; bir yerleskede, köyde, mahallede ne ihtiyaç varsa tespit edilmesini saglayan ve aninda çözüm üretilmesini içeren bir proje. Yamadan budamaya, cami-mezarlik temizliginden kuaförlük hizmetine, saglik taramasi, vidanjör gibi çok sayida hizmeti yapan farkli ekipler ayni anda bir yerde yogun sekilde çalisarak sorunlari çözüyor. Su anda Sirkenli’de bir yandan bayram tirasi yapiliyor, kuaförlük hizmeti veriliyor, bir yandan da saglik ekibi amcalarimiza, annelerimize saglik hizmeti sunuyor. Es zamanli olarak budama, çevre düzenlemesi,  vidanjör çalismasi, sivrisinek ve diger vektörle mücadele, mezarliklarin temizlenmesi, yollara yama yapilmasi, cami temizligi isleri ve bir çok hizmet yapiliyor. Aninda çözülemeyecek isler de not edilerek ilgili birimlere iletiliyor. Türkiye’de bu tür bir çalismayi yapan ilk belediye biziz” dedi.

VATANDAS DOGRU INSANA OY VERDIGINI GÖRDÜGÜNDE MUTLU OLUYOR

Vatandasin aninda ve çoklu hizmetten dolayi memnun oldugunu belirten Baskan Zeydan Karalar, “Vatandas seçtigi insani seçimden seçime görmek istemiyor. Vatandas seçtigi, oy verdigi kisinin çalistigini, kendisine yakin oldugunu görmek istiyor. Bunu yasadiginda da mutlu oluyor. Vatandas burada bizi, ekiplerimizi yaninda gördügünde, sorunlarinin aninda çözüldügüne sahit oldugunda, seçimde dogru insana oy verdigini, dogru karar verdigini düsünüyor. Bu açidan Köyünüze Derman projesi çok önemli” diye konustu.

 

Baskan Zeydan Karalar, Sirkenli sakinlerinin Kurban Bayrami’ni da kutladi ve çocuklara çesitli hediyeler dagitti. 



  • Pazartesi 32.1 ° / 19.2 ° Güneşli
  • Salı 32.5 ° / 20.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 32.3 ° / 19.6 ° Güneşli