Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Seçime gidiyoruz, savaşa değil

Seçime gidiyoruz, savaşa değil

31 Mart yerel seçimlerine günler kala Ceyhan’da CHP Adayı Kadir Aydar’ın afişlerine her gün yapılan saldırıya CHP adına meclis üyesi adayı İzzet Aydemir, “Seçime gidiyoruz, savaşa değil” Diyerek sağduyu çağrısında bulundu.

!
31 Mart 2024’te gerçekleşecek seçimlere 1 aydan az bir zaman kala şehrin çeşitli noktalarında CHP Ceyhan Belediye Başkan Adayı Kadir Aydar’ın afişlerine yapılan saldırıya CHP Ceyhan Meclis Üyesi adayı İzzet Aydemir’den sağduyu çağrısı geldi. 
Her gün ilçenin farklı yerlerinde gece saatlerinde afişlerinin kesildiği görüntülerinin ellerine ulaştığını kaydeden Aydemir; “Her şeyden önce bu davranış emeğe yapılan saygısızlıktır. Bugüne kadar yapılan tüm saldırılara rağmen Kadir Başkan gençlere, ‘Afişlerimiz yırtılsa da siz hiçbir adayın afişine saygısızlık yapmayın’ talimatını tekrarlıyor. Tüm adaylarımızın ekiplerine, gençlik kollarına aynı talimatı vermelerini ve aynı hassasiyeti göstermelerini bekliyoruz. Unutulmamalı ki seçime gidiyoruz, savaşa değil. Bu bir parti seçimi de değil, yerelde hizmet edebileceğine inandığımız aday ve ekibin seçimidir” dedi.

1 NİSANDAN SONRA YİNE KARDEŞÇE YAŞAYACAĞIZ
Seçimlerin demokrasinin güzelliği olduğunu ifade eden Aydemir; “Her adayın ve ekibinin Ceyhan’a hizmet etme düşüncesiyle yola çıktığının bilinci içinde olmalıyız. Bu bir seçim yarışı, 31 Marttan sonra yine hep birlikte bu şehirde kardeşçe yaşayacağız. Afiş yırtmak kimseye seçim kazandırmaz, aksine nefret uyandırır.  Afişlerimiz yırtanlara diyoruz ki; Ne olursa olsun ilçemizde barışın, kardeşliğin ve hoşgörünün sesi olacağız, pankartımızı kesen arkadaşlara  hakkımızı helal ediyor, ama böyle şeyleri bir daha yapmamalarını da rica ediyoruz” dedi.



Anahtar Kelimeler: Seçime gidiyoruz savaşa değil
  • Cumartesi 31 ° / 16.7 ° false
  • Pazar 35.8 ° / 19.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.8 ° / 18.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı