Bugün, 12 Mayıs 2024 Pazar

SEYHAN’DA HAZIR EKİP ÇÖP EVDEN TONLARCA ÇÖP ÇIKARDI

SEYHAN’DA HAZIR EKİP ÇÖP EVDEN TONLARCA ÇÖP ÇIKARDI

Seyhan'da bir ev'den 6 kamyon çöp çıktı...

Seyhan’da her bireyin saglikli, mutlu, huzurlu ve refah bir yasam sürmesi için görev yapan Akif Kemal Akay baskanligindaki Seyhan Belediyesi Temizlik Isleri Müdürlügü ekipleri Sarihamzali Mahallesi’nde yaptigi çalismada engelli bireylerin yasadigi çöp evden 6 kamyon dolusu çöp çikarip, evin temizligini gerçeklestirdi.

Temizlik Isleri Müdürlügü’nce belirlenen program dahilinden Seyhan’da her gün bir mahallede, yabani otlari biçip, sokaklari süpürüp, moloz yiginlarini kaldiran, okul, halk egitim merkezi gibi kamu kurumlarinin bahçe temizliklerini gerçeklestirip, sokaklari deterjanli sularla yikayan “Hazir Ekip” Sarihamzali Mahallesi’nde bir çöp ev tespit etti.

Yillar içerisinde biriktirilen çöpler nedeniyle sagliksiz, hijyenik olmayan bir hale dönüstügü görülen çöp ev Seyhan Belediyesi Temizlik Isleri Müdürlügü bünyesinde görev yapan “Hazir Ekip” tarafindan bosaltilarak, temizligi gerçeklestirildi. Evden çikarilan tonlarca çöp is makineleriyle kamyonlara yüklendi. Evden 6 kamyon dolusu çöp çikarken, mahalle sakinleri çöplerin yaydigi koku ve sagliklarini tehdit eden çöp evin temizlenmesinden dolayi Baskan Akay’a ve belediye çalisanlarina tesekkür etti.



  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.4 ° / 15.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 25.4 ° / 14.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı