Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

Seyhan sevgisini kimsesizlerle paylaşıyor...

Seyhan sevgisini kimsesizlerle paylaşıyor...

AKAY: SEVGİMİZ KİMSESİZ DEĞİL

AKAY: SEVGIMIZ KIMSESIZ DEGIL

Ekonomik ve sosyal kosullar nedeniyle barinacak evi ve kimsesi olmayan yurttaslara Seyhan Belediyesi sahip çikiyor. Sosyal Yardim Isleri Müdürlügü ekipleri, Belediye Baskani Akif Kemal Akay’in talimatiyla sokakta yasayan kimsesiz yurttaslar için seferber oldu.

Resim önizlemesi

Seyhan’da sokaklarda yasadigi belirlenen kimsesiz 15 yurttas Sosyal Yardim Isleri Müdürlügü tarafindan bir otele yerlestirildi.
Tüm ihtiyaçlari belediye tarafindan karsilanan kimsesiz yurttaslar, 14 Subat Sevgi Günü’nde de “Sevgimiz kimsesiz degil” sloganiyla kendileri için düzenlenen etkinlikte bir araya geldiler. Belediye Baskani Akay’in da katildigi etkinlikte kimsesiz yurttaslar önce sokak canlilarini besledi, sonra da Seyhan Belediyesi’nin tesislerinde birlikte yemek yiyip, Baskan Akay’la sohbet etti.

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün “Cumhuriyet kimsesizlerin kimsesidir” sözlerini animsatan Baskan Akay, Seyhan Belediyesi’nin de ayni anlayis ve sorumluluk bilinciyle, kimsesiz ve sokakta yasayan yurttaslara sahip çikmaya çalistigini söyledi.
Seyhan Belediyesi olarak yurttaslarimizin refahini artirmak, onlarin huzurlu, mutlu bir yasam sürmelerini saglamak için hiçbir ayrim yapmadan hizmet ürettiklerini dile getiren Baskan Akay,

“Sokakta yasayan kimsesizlere sahip çikmak sosyal belediyecilik anlayisimizin bir geregi. Tek bir yurttasimizin dahi sokakta yasamasi kabul edilebilir bir durum degil. Yurttaslarimizin vergilerini yine yurttaslarimiz için kullanip, sevgimizi onlarla paylasiyoruz. Sevgimiz paylastikça çogaliyor. Onlarin yüzlerindeki gülümseme, gelecege dair besledikleri umutlar bize yetiyor da artiyor” dedi.



  • Cuma 28.5 ° / 16.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli