Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

Seyhan, salgınla mücadeleden taviz vermiyor!

Seyhan, salgınla mücadeleden taviz vermiyor!

Seyhan, salgınla mücadeleden taviz vermiyor!

Seyhan Belediyesi, rutin temizlik ve hijyen çalismalarinin yaninda, apartmanlarin ortak kullanim alanlari ile yeni tip Coronavirüs’e (Covid-19) yakalanmis bireylerin evlerini de dezenfekte etmeye basladi. Alinan kararlar çerçevesinde insan sagliginin korunmasina yönelik faaliyet yürüten Seyhan Belediyesi, kararlarin uygulanmasina yönelik bilgilendirme, denetim ve hijyen çalismasini sürdürüyor. Belediye ekipleri bu çerçevede, kamusal alanlarda yaptiklari dezenfekte çalismalarini genisleterek apartmanlarin ortak kullanim alanlarini da dezenfekte islemine basladi.

 

APARTMANLARIN ORTAK KULLANIM ALANLARI STERILIZE EDILIYOR

Seyhan Belediyesi’nce olusturulan özel ekip, kisisel ve ticari otomobiller ile kamusal alanlarda yaptigi dezenfekte çalismalarini genisletti. Ekipler,  Salginin yayilma hizini dikkate alarak apartmanlarin ortak kullanim alanlarini da dezenfekte etmeye basladi. Apartmanlarin, asansör ve merdiven ile giris kisimlarini dezenfekt e eden ekipler, yönetici ve aileleri de maske, mesafe ve hijyen kurallarina uymalari konusunu hatirlatiyor.

 

COVIDLI HASTA ÇIKAN EVLER STERILIZE EDILIYOR

Belediye ekipleri, vaka sayisinda artis görülen Adana’da, Covid testi pozitif çikan bireylerin sorumluluk sahasindaki evlerinin içini de virüsten temizliyor. Vaka çikan evde diger aile bireylerinin sagliginin korunmasina yönelik çalismada, evin tüm kullanim alanlari dezenfekte edilerek steril hale getiriliyor. Belediye Temizlik isleri Müdürlügü ise çöp toplama ve temizlik islemini titizlikle sürdürüyor.

 

BASKAN AKAY’IN TALIMATIYLA ÖNCELIK TEMIZLIK VE HIJYEN’DE

Seyhan Belediye Baskani Akif Kemal Akay’in talimatiyla temizlik, hijyen ve tedbirlere uygun davranislarin takip edilmesi öncelikli is ve islemler arasinda yer aliyor. Seyhan Belediye ekipleri ise halki her ortamda maske, mesafe ve hijyen kurallarina uymalari konusunda uyarmaya devam ediyor. 



  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 32.1 ° / 19.2 ° Güneşli