Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Seyhan Sol Sahil Sulama Birliği Başkanı için Cimer’e şikayetler yağıyor

Seyhan Sol Sahil Sulama Birliği Başkanı için Cimer’e şikayetler yağıyor

Atamayla gelen Çiftiçileri çileden çıkaran devrik Seyhan Sol Sahil Sulama Birliği Başkanı İbrahim Atar’ çiftçilerin sabrıyla oynamaya devam ediyor

Seyhan Sol Sahil Sulama Birliği Başkanı için Cimer’e şikayetler yağıyor

Atamayla gelen Çiftiçileri çileden çıkaran devrik Seyhan Sol Sahil Sulama Birliği Başkanı İbrahim Atar’ çiftçilerin sabrıyla oynamaya devam ediyor. Bir süre önce arabası kurşunlanan Atar’ın skandalları bitmek bilmez iken DSİ Yönetimi bu adamı görevden almayarak yaptığı usulsüzlüklere niçin göz yumuyor.?Kamuoyu adına soruyoruz.

Devrik Birlik Başkanı  Atar’ın iddialara göre Çotlu Pompa sahasıyla ilgilenmedi gerekçesiyle  klimalı odasında oturup, Çiftçilerin sorunlarına kulak tıkadığı çiftiçilerin ise  çareyi CİMER’e şikayet ederek bulduklarını söylediler. Sulama Birliğinin çiftçileri mağdur ettiğini ileri süren köylüler bu sıcakta mahsülümüz yandı. DSİ’de derdimizi anlatacak bir tane yetkili bulamıyoruz. Bizi Başlarından savuyorlar. Nerde Adalet Hani köylü milletin efendisiydi Sayın Cumhur Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Tarım Orman Bakanımıza sesleniyoruz.Bu birlik Başkanının kollayan usulsüzlüklerine çanak tutan DSİ yöneticilerini görevden almalıdır. Cumhur ittifakı il Başkanlarımızı ve Cumhur ittifakı Adana Milletvekillilerimizi göreve davet ediyoruz. Çiftçi’yi mağdur eden sadece kendi ceplerini düşünen,DSİ gibi önemli bir kurumu çiftçilere düşman eden kim varsa görevden alınmalıdır’diye sitemde bulundular.

 



  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı