Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

SEYHAN SOL SULAMA BİRLİĞİ SÖZLEŞMELİ İŞÇİLER EYLEME HAZIRLANIYOR.

SEYHAN SOL SULAMA BİRLİĞİ SÖZLEŞMELİ İŞÇİLER EYLEME HAZIRLANIYOR.

BİRLİK BAŞKANININ AÇIKLAMASI BÖLGE MÜDÜRÜ İLE İŞÇİLERİ KARŞI KARŞIYA GETİRECEK

SEYHAN SOL SULAMA BİRLİĞİ SÖZLEŞMELİ İŞÇİLER EYLEME HAZIRLANIYOR.

DSİ 6. Bölge Müdürlüğüne bağlı Seyhan Sol Sulama Birliğinde sözleşmeli olarak çalışan yaklaşık 82. İşçi geçtiğimiz gün Birlikte para kalmadı diyerek sözleşmesi biten işçileri kapı dışarı edildiği ileri sürüldü.

Seyhan Sol Sulama Birliğinde sözleşmeli olarak çalışan ve işten çıkarıldığı iddia edilen bazı işçiler gazetemizi arayarak  sitemlerini dile getirdiler. Birlik Başkanlığına atandığından buyana odasından dahi çıkamadığı iddia edilen Seyhan Sol Sahil Sulama Birliği Başkanı ibrahim Atar'ın önce birliği parası kalmadığını sonrada Birliğin Parası var ancak DSİ 6. Bölge Müdürü Ahmet Ersin Gökçe’nin kesin talimatı olarak  işçilerin çıkarılması konusunda kendilerine bilgi verildiği ileri sürüldü.

İşten çıkarılan yaklaşık 82 işçinin geçtiğimiz hafta içerinde birlik başkanı İbrahim Atar’la konuşmak için Birliğe gittiklerini ancak birlik başkanın bu işçilerle konuşmaktan kaçtığını iddia eden  mağdur işçiler

DSİ gibi önemli bir kurumla işçileri karşı karşıya getirecek olan açıklamalardan dolayı İşten çıkarılan işçiler olarak DSİ 6. Bölge Müdürlüğü önünde eylem yapacaklarını ileri süren işten çıkarılan işçiler gerekirse  kendilerini DSİ’nin kapılarına kilitleyeceklerini söylediler.

Devlet sözleşmeli ve taşeron işçilere Kadro vermesi gündemdeyken Seyhan Sol Sulama Biriliğinin  işten çıkartılması Cumhur ittifakkına vurulan bir darbe olduğunu ileri süren işçiler bu Kışta kıyamette kimin kapısını çalacağız, Hak ve hukuktan yana olan değerli Bölge Müdürümüz sayın Ahmet Ersin Gökçe beyden bizlere sahip çıkmasını bekliyoruz diyrerek sitemlerini dile getirdiler. 



  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı