Bugün, 16 Mayıs 2024 Perşembe

Seyhan Zabıtadan bayram denetimi

Seyhan Zabıtadan bayram denetimi

AKAY “HALKIN SAĞLIĞINI TEHDİT EDENLERLE MÜCADELE SÜRECEK”

Seyhan Belediyesi Zabita Müdürlügü ekipleri, sorumluluk alaninda halkin sagligini tehlikeye atanlara yönelik denetim ve operasyonlarini sürdürüyor. Seyhan Belediyesi Zabita Müdürlügü ekipleri denetimler kapsaminda kent disindan getirildigi tespit edilen ve içinde küflenenlerin de oldugu çok sayida “Suriye Ekmegi”ne el koydu.

 

Adana Valisi Mahmut Demirtas baskanliginda gerçeklestirilen ve Adana ESOB Baskani Nihat Sözütek ve Firincilar Odasi Baskani Ali Tekin’in de katildigi genis katilimli toplantida, sagliksiz kosullarda üretimi ve satisi yapilan Suriye ekmeginin neden oldugu haksiz rekabete dikkat çekilmis ve kontrolsüz üretilen Suriye ekmeklerinin halkin sagligini tehdit edebilecegine vurgu yapilmisti. Toplantinin ardindan alinan kararlar dogrultusunda kent disindan getirilen Suriye ekmeginin satisinin yasaklanmasi için gerekli çalismalar Adana Valiliginin himayesinde sürüyor.

 

SEYHAN ZABITA ÇOK SAYIDA “SURIYE EKMEGI”NE EL KOYDU

Seyhan Belediyesi Zabita Müdürlügü ekipleri, Firincilar odasi yetkilileri ile Suriye ekmegi satisinin yogun olarak yapildigi bölgelere operasyon düzenledi. Operasyonda “Suriye ekmeklerine” el konulurken, çok sayida ekmegin küflendigi dikkat çekti. Seyhan Zabita Müdürü Ercan Kandemir’in sevk ve idaresinde gerçeklesen denetim ve operasyonda ele geçirilen Suriye ekmekleri halkin kullanimindan arindirilarak imha edildi.

 

AKAY “HALKIN SAGLIGINI TEHDIT EDENLERLE MÜCADELE SÜRECEK”

Seyhan Belediye Baskani Akif Kemal Akay, halkin sagligini tehdit eden tüm unsurlarla mücadelelerinin araliksiz sürecegini kaydetti. Seyhan’da Kurban bayrami öncesi denetimlerin de siklastirildigini hatirlatan Baskan Akay, Seyhanlinin saglikli, temiz ve huzurlu bir ortamda yasayabilmeleri adina her türlü önlemi almaya devam edeceklerini kaydetti.

 



  • Perşembe 26.3 ° / 15.9 ° Güneşli
  • Cuma 28.5 ° / 16.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı