Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

Seyhan'ın sokakları Kışa hazırlanıyor

Seyhan

Akay “Planlı çalışmayla yılsonu hedefimize yaklaştık”

 

Akay “Planli çalismayla yilsonu hedefimize yaklastik”

 

Seyhan Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü ekiplerince Baskan Akif Kemal Akay’in geçtigimiz yilsonunda Muhtarlarla yaptigi istisare toplantilarindan elde edilen bilgilerle, öncelikler belirlenerek planlanan ve hayata geçirilen 2020 hizmet yili çalisma planina göre 96 Mahallede gerçeklestirilen is ve islemler tamamlanma asamasina geldi.

Seyhan Belediye Baskani Akif kemal Akay’in halkin yasadigi yerde mutlu olabilmesi için “Yerinde Sosyal Dönüsüm” düsüncesi çerçevesinde yasam alanlarinin kalitesinin daha da artirilmasi çalismalari sürdürülüyor. Kisitli imkânlarin; en çok gereksinim hissedilen hizmetten, daha az gerekli hizmete dogru en iyi sekilde degerlendirilmesi için Halki ve Muhtarlari “Yönetimde söz sahibi” yaptiklarini aktaran Baskan Akay söyle konustu;

ASFALT VE PARKE DE YILSONU HEDEFINE YAKLASTIK

“Bu çerçevede hizmet yili basinda halkimiz ve muhtarlarla öncelikleri belirleme amaciyla yaptigimiz istisare görüsmeleri verimli geçti. Görüsmelerden çikan öncelikler isiginda yaptigimiz planlamaya göre 96 Mahallemizdeki çalismalarda yilsonu hedefine yaklastik. Pandemi ve Sel nedeniyle zorlu bir dönemden geçmemize ragmen hedefimize ulasacak olmak çok önemli. Sikintilarin asilacagina ve zorluklarin kolaylasacagina inandigimiz önümüzdeki süreçte daha fazla hizmet üretecegimize inaniyorum”

ETKILI YAGISLAR BASLAMADAN PLANLI ASFALT ÇALISMASI TAMAMLANACAK

Bu arada Seyhan Belediyesi Fen Isleri ekipleri planli çalisma çerçevesinde önceki gün; Denizli, Akkapi, Gülbahçesi, Yeni Baraj, Kurtulus, Yesiloba Mahallelerinde yeni asfalt serimi, bakim ve sagliklastirma çalismasi yapti. Ekipler ayrica, Kurtulus ve Emek Mahallesinde parke tasi döseme çalismasi gerçeklestirdi. Asfalt serme, bakim ve sagliklastirma çalismasi ile parke döseme isleminin yagmurlar baslamadan tamamlanmasi planlaniyor.



  • Cuma 28.5 ° / 16.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli