Bugün, 15 Mayıs 2024 Çarşamba

Sokak hayvanları sorununa ortak çözüm arayışı

Sokak hayvanları sorununa ortak çözüm arayışı

Başkan Soner Çetin, hayvan severler ve muhtarlarla bir araya geldi

Baskan Soner Çetin, hayvan severler ve muhtarlarla bir araya geldi

Sokak hayvanlari sorununa ortak çözüm arayisi

Çukurova Belediye Baskani Soner Çetin, sokak hayvanlari ile ilgili sorunlarin çözümü için hayvan severler ve mahalle muhtarlari bir araya geldi. Kediler için kisirlastirma merkezi kurulmasi için çalismalara hiz verdiklerini açiklayan Baskan Soner Çetin, “Böylece soruna önemli bir çözüm getirmis olacagiz” dedi.

Çukurova Belediye Baskani Soner Çetin, Haykonfed Baskani Nesrin Çitirik, Dohayko Baskani Metin Yildirim ve mahalle muhtarlari ile bir araya gelerek, sokak hayvanlariyla ilgili sorunun çözümü için görüs alis verisinde bulundu.

Hayvan severlerin kurdugu derneklerin, mahalle muhtarlari ile bu konuda isbirligi yapmasindan mutluluk duydugunu belirten Baskan Soner Çetin, “Muhtarlarimiza büyük önem veriyoruz. Çünkü, bizim belediyecilik anlayisimizda, muhtarlarin çok önemli bir yeri var. Muhtarlar, en demokratik sekilde seçilen halkin temsilcileridir. Muhtarlar seçilirken, tek basina ortaya çikar ve hiçbir siyasi partinin gücüne yaslanmaz. Gönüllü olarak, karsilik beklemeden halka hizmet ederler” dedi.

KEDI PARKI ÇALISMALARINA HIZ VERILDI

Baskan Soner Çetin, bu anlamda muhtarlarin hayvan sever dernekleriyle isbirligi içinde olmasindan büyük memnuniyet duydugunu belirterek, “Sokaktaki dostlarimizin sorunlarina hep birlikte çözüm bulacagiz” seklinde konustu.

Kedi Parki kurma çalismalarina hiz verdiklerini açiklayan Baskan Soner Çetin, bu parkin içinde kedi kisirlastirma merkezi bulunacagini söyledi. Baskan Soner Çetin, kisirlastirma ile sorunun büyük ölçüde çözülecegini kaydetti.

ÇUKUROVA BELEDIYESI’NI KUTLADI

Haykondef Baskani Nesrin Çitirik da, binden fazla ilçe belediyesi ile isbirligi içinde oldugunu belirterek, sokak hayvanlarinin kisirlastirilmasi ve rehabilitasyonu konusunda en basarili çalismalari Çukurova Belediyesi’nin yaptigini söyledi.

Çukurova Belediyesi ekibini kutlayan Nesrin Çitirik, kisirlastirma merkezinin en kisa zamanda faaliyete geçmesiyle, bu konudaki sorunun çözüme kavusacagini ifade etti.



  • Çarşamba 25.3 ° / 15.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 26.3 ° / 15.9 ° Güneşli
  • Cuma 28.5 ° / 16.5 ° Güneşli