Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

Swinger operasyonunda 56 gözaltı

Swinger operasyonunda 56 gözaltı

Swinger operasyonunda 56 gözaltı

Internet üzerinden swinger (es degistirmeli) fuhus yapildigini tespit eden Adana Emniyet Müdürlügü Asayis Sube Müdürlügüne bagli Ahlak Büro Amirligi ekipleri  operasyon baslatti.

Yaklasik 6 ay önce savciliktan alinan izinle bu sahislari teknik ve fiziki olarak takibe baslayan ekipler, çogu resmi nikahli evli, evli olmayan da sevgili olan 74 çiftin para karsiligi fuhus yaptigini tespit etti.

Zanlilarin Adana merkezli Antalya, Mersin, Hatay, Sanliurfa, Gaziantep, Konya, Afyonkarahisar, Kahramanmaras, Adiyaman, Malatya, Kars, Denizli, Burdur, Sirnak ve Edirne'de bulundugu belirlendi. Bu sahislarin Türkiye genelinde gezerek gruplar halinde haftanin belirli günleri grup halinde cinsel iliskiye girdikleri tespit edildi.

Yapilan takip sirasinda zanlilarin yeni tip korona virüs nedeniyle hayat durma noktasina gelirken zanlilarin buna ragmen gruplar halinde toplanip cinsel iliskiye girmeye devam ettigi belirlendi. Polis bu tespitleri yaptiktan sonra bugün safak vakti Adana merkezli 16 ilde operasyon baslatti. Polis 74 zanliyi gözaltina almak için es zamanli 80 adrese 500 polisle baskin yapti. Yapilan baskinlarda su ana kadar 56 zanli gözaltina alinirken diger zanlilarin yakalanmasi için çalismalarin devam ettigi ögrenildi.

Ayrica bu zanlilarin 44 kadini ise magdur ettigi ögrenildi. Polisin evlerde yaptigi aramada ise çok sayida fantezi ürünü, uyusturucu hap, kenevir, esrar, tabanca ve silah ele geçirildi.

Gözaltina alinan zanlilarin sorgusu sürerken, operasyonun devam ettigi belirtildi.



  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 32.1 ° / 19.2 ° Güneşli