Bugün, 14 Mayıs 2024 Salı

Tefecilikten gözaltına alınan kadından 'şeref' çıkışı

Tefecilikten gözaltına alınan kadından

Adana polisi tefecilik yaparak 70 milyon haksız kazanç elde ettiği öne sürülen 14 zanlıyı yakalamak için şafak vakti operasyon yaptı.

Adana polisi tefecilik yaparak 70 milyon haksiz kazanç elde ettigi öne sürülen 14 zanliyi yakalamak için safak vakti operasyon yapti.

Gözaltina alinan süpheli kadin, 'Herkesin kendine göre serefi namusu var' diye seslendi.Adana Emniyet Müdürlügü Kaçakçilik ve Organize Suçlarla Mücadele Sube Müdürlügüne bagli Mali Büro Amirligi ekipleri bir sikayet üzerine tefecilik yaptigi öne sürülen bir grubu takip etmeye basladi.

Tefecilikten gözaltina alinan kadindan seref çikisi

Polis 3 aylik teknik ve fiziki takibin ardindan zanlilarin maddi olarak zor durumda olan 52 vatandasa yüksek faizle para verip, karsiliginda çek ve senet aldiklarini, bu yöntemle 70 milyon lira haksiz kazanç elde ettiklerini tespit etti. Polis bu tespitleri üzerine tefecilige karistigi öne sürülen 14 zanliyi belirledi.

Tefecilikten gözaltina alinan kadindan seref çikisi

Zanlilarin yakalanmasi için bugün safak vakti operasyon düzenlendi. Operasyonda 2'si kadin çok sayida zanli gözaltina alindi. Zanlilar adli tip birimine saglik kontrolü için sevk edildi. Zanli kadinlardan biri kendisini görüntüleyen basin mensuplarina 'Herkesin kendine göre bir serefi namusu var' diye seslendi. Zanlilar sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

Tefecilikten gözaltina alinan kadindan seref çikisi



  • Salı 25.4 ° / 14.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 25.3 ° / 15.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 26.3 ° / 15.9 ° Güneşli