Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

Tiyatro kursuna büyük ilgi

Tiyatro kursuna büyük ilgi

Çukurova Belediyesi’nin ücretsiz olarak açtığı tiyatro kursunda gençler ve çocuklar oyunculuk yeteneklerini geliştiriyor. Doğalpark Amfi Tiyatro ve Orhan Kemal Kültür Merkezi’nde devam eden kurslar 3 grup halinde yapılıyor. Kursa katılanl

Tiyatro kursuna büyük ilgi

Çukurova Belediyesi’nin ücretsiz olarak açtigi tiyatro kursunda gençler ve çocuklar oyunculuk yeteneklerini gelistiriyor. Dogalpark Amfi Tiyatro ve Orhan Kemal Kültür Merkezi’nde devam eden kurslar 3 grup halinde yapiliyor. Kursa katilanlar oyunculuk, drama ve diksiyon dallarinda egitim aliyor.

Çukurova Belediyesi’nin ücretsiz olarak verdigi tiyatro kursu, diger yaz kurslari gibi çocuklarin ve gençlerin büyük ilgisini çekiyor.

Kurslar Dogalpark Amfi Tiyatro ve Orhan Kemal Kültür Merkezi’nde uzman egitmenler tarafindan veriliyor. 7-12, 13-17 ve 18 yasta üstü olmak üzere üç grup halinde verilen kurslarda gençler oyunculuk, drama ve diksiyon egitimi aliyor.

Yaz tatilini en iyi sekilde degerlendirmek ve oyunculuk yeteneklerini gelistirmek için kursa devam eden çocuklar ve gençler büyük bir heves ve tutkuyla derslere devam ediyor. Sali, Çarsamba ve Persembe olmak üzere 3 gün verilen dersleri veliler de büyük bir heyecanla takip ediyor ve çocuklarinin gelisimini gözleriyle görme imkani buluyor.

ÇOCUKLAR DA VELILER DE MEMNUN

Çocuklar kurstan ve aldiklari egitimden memnun olduklarini belirtirken, veliler de böyle bir imkan sagladigi için Çukurova Belediye Baskani Soner Çetin’e tesekkür ediyorlar. Çocuklarinin hem kültürel bir etkinlikte bulundugunu böylece kötü aliskanliklardan uzak durdugunu belirten veliler, “Çocuklarimiz Çukurova Belediyesi’nin bu kurslarinda yaz tatilini en iyi sekilde degerlendiriyor. Bu kurslar Adana disina gidemeyenler için büyük bir firsat. Çocuklarimizin gelisimine de büyük yarari oldugunu düsünüyoruz” dediler.

ÇOCUKLARIMIZ ÇOK DEGERLIDIR

Çukurova Belediye Baskani Soner Çetin ise çocuklarin kötü aliskanliktan uzak durmasi için spor, kültür-sanat ve bilime yönlendirilmesi gerektigini söyledi.

Yaz spor okullariyla çocuklara spor yapma imkani sagladiklarini, yaz kurslariyla da kültür ve sanata yönlendirdiklerini ifade eden Baskan Soner Çetin, “Sporla, kültür sanatla ugrasan çocuklar hem derslerinde daha basarili oluyor hem de hayatin her alaninda basarili oluyor. Biz de iyi yetismeleri için tüm imkanlarimizi çocuklarimiza seferber ediyoruz. Onlari mutlu gördügümüzde biz de çok mutlu oluyoruz” seklinde konustu.

 



  • Cuma 28.5 ° / 16.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli