Bugün, 14 Mayıs 2024 Salı

TÜRKEŞ FİLİK: AÇTIĞIN YOLDA, GÖSTERDİĞİN HEDEFE DURMADAN YÜRÜYECEĞİZ.

TÜRKEŞ FİLİK: AÇTIĞIN YOLDA, GÖSTERDİĞİN HEDEFE DURMADAN YÜRÜYECEĞİZ.

TÜRKEŞ FİLİK: AÇTIĞIN YOLDA, GÖSTERDİĞİN HEDEFE DURMADAN YÜRÜYECEĞİZ.

TÜRKES FILIK: AÇTIGIN YOLDA, GÖSTERDIGIN HEDEFE DURMADAN YÜRÜYECEGIZ.

Yumurtalik belediye baskani Türkes Filik; Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 82'inci yili münasebetiyle yayinladigi mesajda;

Kulagina okunan ezanla baslayan hayatinin, sala ile son buldugu insan, tarih sahnesinde biraktigi eserler kadar yer kaplar. Normal bir insanin nokta kadar hükmü yokken tarihte bazi insanlar sayfalarca yer bulur. Iste o seçilmis sahsiyetlerden biri de ulu önderimiz, cumhuriyetimizin kurucusu ve yüce Türk milletinin kurtaricisi Mustafa Kemal Atatürk'tür.

Aramizdan ayrilisinin 82'inci yilinda hala ilkeleri yüce milletimizin gelecegine isik tutmakta ve gelecegin güçlü Türkiye'sinin temellerini olusturmaktadir. Ulu önderin 'Beni anlamak demek mutlaka yüzümü görmek demek degildir. Benim fikirlerimi, benim duygularimi anliyorsaniz ve hissediyorsaniz, bu kafidir' sözünde ifade ettigi gibi o'nu her 10 Kasim'da anmaktan ziyade hayatimizin her aninda ve alaninda anlamiz, ülkemiz üzerinde oynanan oyunlari daha iyi analiz etmemizi saglayacaktir.

Milletimiz, 7 yasinda haykirarak 'EY BÜYÜK ATATÜRK! AÇTIGIN YOLDA, GÖSTERDIGIN HEDEFE DURMADAN YÜRÜYECEGIME AND IÇERIM' sözlerinde ifade ettigi Andimiza sadik kalarak aziz vatanimizin mimari yüce Atatürk'ü, geçen zamana inat artan bir özlemle anacak, bizlere emanet ettigi Türkiye Cumhuriyeti ile laik ve demokratik devlet düzenine cani pahasina sahip çikacaktir.

Bu duygu ve düsüncelerle; Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin mimari ATA'MIZI saygi ve rahmetle aniyorum.

Dedi.



  • Salı 25.4 ° / 14.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 25.3 ° / 15.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 26.3 ° / 15.9 ° Güneşli