Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

Uludağ, 'Babalarımız bizim için çok önemli ve çok değerliler'

Uludağ,

Uludağ, 'Babalarımız bizim için çok önemli ve çok değerliler'

Sariçam Belediye Baskani Bilal Uludag, Babalar günü kutlayarak, babalarin hayatimizda ayri bir yeri ve önemi olduguna dikkat çekti. Bilal Uludag, Onlari, tükenmeyen bir sevgi ve saygi ile seviyoruz. Kendilerine her zaman manen ihtiyacimiz oldugunu belirtmek isterim dedi.
Baskan Bilal Uludag, Haziran ayinin ikinci haftasi ve Pazar günü kutlanan Babalar günü nedeniyle yaptigi yazili açiklama mesajinda su görüslere yer verdi:
“Babalarimiz, aile birligimizi saglayan, onu temsil eden, milli ve manevi degerlerimizin paylasilmasini, korunmasini ve gelecege tasinmasini saglayan en önemli bir modeldir. Her evlat, babasinin da sevgi ve bilgelik pinarinda beslenir. Babalarimiz, güveni, anlayisi, ilkeli olmayi, dogru yasam yolunu göstermeyi, iyi örnek olmayi, yönlendirmeyi ve otoriteyi temsil ederler.
Babalarimiz, çocuklari için her türlü fedakârliga katlanir. Kendilerinin, bizim için çok önemli ve çok degerli olduklarini onlara gösterelim. Onlari tükenmeyen bir sevgi ve saygi ile sevdigimizi, kendilerine manen ihtiyacimiz oldugunu söylemekten hiçbir zaman çekinmeyelim. Bu duygu ve düsüncelerle bir kez daha, basta sehit babalarimiz olmak üzere, tüm babalarimizin gününü kutluyor, hepsini en derin sevgi ve saygilarimla selamliyorum.”



  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 32.1 ° / 19.2 ° Güneşli