Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

UMUT TOPAL’DAN MİTİNG GİBİ ADAY ADAYLIĞI AÇIKLAMASI

UMUT TOPAL’DAN MİTİNG GİBİ ADAY ADAYLIĞI AÇIKLAMASI

Ceyhan  Belediyesi Meclis üyesi Umut Topal,Belediye Başkanlığı için Ak Parti’den Aday Adaylığı müracaatını Coşkulu bir kalabalığın katılımıyla yaptı.

Ak Parti Ceyhan İlçe Başkanlığında düzenlenen programa Ak Parti İlçe Başkanı Süleyman Yeşil ve  çok sayıda , partililer başta olmak üzere ve Topal’ın yakın çevresi katıldı.

Ak Parti Ceyhan İlçe Belediye  Başkan a. adayı Umut Topal  ise programda yaptığı konuşmada, Ceyhan’a  hizmet sevdasıyla bu yola çıktığını ifade ederek, kendisini tanıttı.

TOPAL’I SEVENLER SALONA SIĞMADI 

BİZ HİZMETE TALİBİZ

Topal, konuşmasının devamında “Bugün burada Ceyhan’ımızı  Türkiye Yüzyılına taşımak için aday adaylığı başvurumu yapıyorum. Niyetimiz ve amelimiz çok açıktır. Ak Parti belediyeciliğini  Ceyhan’a’ taşıyarak, Ceyhan’ımızı Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ilan ettiği Türkiye Yüzyılına canla, başla hazırlamaktır. Türkiye Yüzyılı hedefleri doğrultusunda yerli ve milli üretimin sembol şehri Ceyhan’a  hizmet etmek benim için büyük bir onurdur. Daha önce üstlendiğim görevler dolayısıyla, şehrimizin sorunlarına yakinen vakıfım. Dolayısıyla yapmam gerekenleri bildiğim kadar, yapmamam gerekenleri de biliyorum. Memleketimize hizmet etmek, onu yakıştığı seviyelere çıkarmak için yeni bir vizyon ortaya koymalıyız. Bu hepimiz için bir vebaldir. Bu yüzden belediyemizin yeni bir soluğa, çağdaş bir vizyona ihtiyacı bulunmaktadır. Biz hizmete talibiz. Değerli partili arkadaşlarım; önümüzde kazanmamız gereken bir seçim ve yapmamız gereken pek çok şey var. Bundan dolayı her şeyden çok sizlerin gayretli çalışmanıza ihtiyacımız var. Genel Merkezimizin takdiri ve halkımızın teveccühü ile bu onurlu görevi üstlenmem halinde eğitim, sosyal donatılar, yeşil alanlar, yerel kalkınma ve sosyal hizmetler başta olmak üzere Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ilan ettiği Türkiye Yüzyılına yakışır bir program ile Ceyhan'a hizmet getireceğimizi tüm halkımıza duyurmak istiyorum.” Demokrasi şöleni olarak nitelendirdiğimiz bu seçimlerin Ülkemiz, Milletimiz ve Ceyhan'ımız için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Diyen Topal, Ceyhan’da doğmuş, büyümüş ve bugüne kadar hayatını Ceyhan’da idame etmiş bir kardeşiniz olarak Ceyhan ırmağı gibi akıp giden ömrümü

gerek özel sektörde gerek belediye meclis üyesi olarak görev aldığım mevcut dönemde ceyhan’ımıza ve Ceyhanlı hemşerilerimize hizmet etmeye adadım. Tecrübelerimi, özellikle Belediye Meclis üyesi olarak hizmet ettiğim dönemde edinmiş olduğum belediyecilik tecrübelerimi, bu kez Belediye Başkanı düzeyinde Ceyhanımıza aktarmak arzusundayım.

 

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın öncülüğünde dünyada marka haline gelmiş AK Parti belediyeciliğinde bayrağı daha ileriye taşımak adına aday adaylığına resmi müracaatımı yapmış bulunmaktayım. Önümüzdeki belediye seçimlerinde bugüne kadar desteği ve duasıyla bizleri yalnız bırakmayan siz değerli hemşehrilerimin teveccühleri ve destekleriyle ilçemizin belediye başkanlığına adayım.

 

CEYHAN İÇİN DERTLİ,CEYHAN’A AŞIK BİRİYİM 

Türkiye Yüzyılını başlatan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın dediği gibi; "Belediyecilik gönül işi, aşk işi, dertli insanların işidir." Ceyhan için dertli, Ceyhanaaşık,

Ceyhan’a Hizmet için gönlünü koymuş biri olarak bu kutlu vazife Cumhurbaşkanımızın takdiri, hemşerilerimizin teveccühü ile tarafımıza tevdi edilirse, Ceyhan'ımız için gece gündüz demeden çalışacağım. Güzel ilçemiz Ceyhan’ı inşa ederken, gönülleri de inşa ve ihya edeceğiz. Şehrimiz Ceyhan'ımızı Türkiye Yüzyılında daha yaşanabilir yerler seviyesinin en üstüne taşıyacağımıza olan inancım tamdır. Ceyhan artık hakettiği, muradını aldığı bir döneme bizimle beraber kucak açacak.

 

Bu duygu ve düşünceler ile yaklaşan yerel seçimlerin, Ülkemiz, milletimiz ve Ceyhan'ımız için hayırlara vesile olmasını diliyor, çıktığımız bu kutlu yolda partimize gönül veren tüm teşkilatımızın ve siz kıymetli hemşerilerimin dua ve desteklerini bekliyorum.açıklamasın da bulundu 

Topal açıklamasının ardından adaylık baş vurusunu ilçe Başkanı Süleyman Yeşil’e takdim etti

Umut TOPAL Özgeçmiş

1969 yılında Adana’nın Ceyhan ilçesinde doğup Ceyhan’da büyüdü. İlk,orta ve lise ögrenimini Ceyhan’da tamamladıktan sonra önlisans öğrenimini Mustafa Kemal Üniversitesi İskenderun Meslek Yüksek Okulu Makine bölümünü bitirip lisans eğitimini Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi Yerel Yönetimler Bölümünde tamamlamıştır.

 

İş Deneyimi

1990- 1992 yıllarında Mosaş fabrikasında çalıştı.

1992 – 1998 yılları arasında Ceyhan Endüstri Meslek Lisesinde Ücretli Ögretmen olarak çalışmış olup aynı zamanda 1996-1998 yılları arasında İhlas Pazarlama ve Tanıtım Şirketinde Müdür olarak görev yapmıştır.

1998 yılından itibaren Ceyhun Giyim, Ceyhun İnternet, Açıksöz Dershanesi ve Ceyhan’da ilk özel anaokulu olan Burhaniye Yunuslar Anaokulunu Ceyhan’da faaliyete sundu.

1998 yılında kendisine ait olan Sürücü Kursunu açmış olup halen Atlas Sürücü Kursu adıyla ticarete devam etmektedir.

Siyasi Çalışmaları

2000-2005 yılları arasında Milliyetçi Hareket Partisinde yönetim kurulu üyeliği yaptı.

2004-2009 yılı yerel seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi Seçim Koordinasyon Merkezide görev yaptı.

2012 yılında Adalet ve Kalkınma Partisine 600 kişiyle birlikte Seyhan Kültür Merkezinde katılım yapmıştır.

2012 yılı Mayıs ayında düzenlenen Adalet ve Kalkınma Partisi Siyaset Akademisi "Lider Ülke:Türkiye" programını başarıyla tamamladı.

2014 yılında yapılan yerel seçimlerinde Adalet ve Kalkınma Partisi Seçim Koordinasyon Merkezi’nde görev almıştır.

2014-2018 Yıllarında Adalet ve Kalkınma Partisi yönetim kurulu üyeliğine seçilmiş olup, Adalet ve Kalkınma Partisi Ceyhan İlçe Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı görevlerinde bulunmuştur.

7 Haziran 2015 seçimlerinde SKM’de görev aldı.

1 Kasım 2015 seçimlerinde SKM’de görev aldı. Kendine bağlı olan 13 mahallede hatip olarak görev yaptı.

2019 yılı yerel seçimlerinde Ceyhan Belediye Meclis Üyesi seçilmiştir.

Diğer Bulunduğu Görevler

2000 - 2002 yılları arasında Ceyhan Endüstri Meslek Lisesi Koruma Derneği Başkanlığı yaptı.

2003-2004 yılları arasında Ceyhan Teknik Eğitimliler Derneği Başkanlığı yaptı.

2008- 2011 yılları arasında Ceyhunkent Yönetim Kurulu Başkanlığı yaptı.

2005-2006 sezonunda ve 2014-2015 sezonunda Ceyhanspor’da yöneticilik yaptı.

2009-2018 yıllarında Ceyhan Ticaret Odası Disiplin Kurulu Başkanı olarak görev yapmıştır.

2011-2020 yılları arasında Ceyhan Kent Konseyi Yönetim kurulu üyesi seçilmiş olup Başkan Yardımcılığı görevinde bulunmuştur.

2019 Yılında Ceyhan Organize sanayi bölgesi müteşebbis heyeti üyesi seçilmiş olup görevine devam etmektedir.

2019 yılında TR Düşünde Kulübü Yüksek İstişare Kurulu Üyesi ve Adana İl Başkanı seçilmiş olup görevine devam etmektedir.

Umut TOPAL Evli ve 3 çocuk babasıdır.



Anahtar Kelimeler: TOPAL’ MİTİNG ADAYLIĞI AÇIKLAMASI
  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı