Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Üniversite hastanelerine üvey evlat muamelesi yapılıyor!

Üniversite hastanelerine üvey evlat muamelesi yapılıyor!

Adana Milletvekili İsmail Koncuk, “Covid-19 pandemi döneminde sağlık çalışanlarına yapılan ek ödemelerde adaletsizlik olduğu açık kaynaklarca ifade ediliyor.

Adana Milletvekili Ismail Koncuk, “Covid-19 pandemi döneminde saglik çalisanlarina yapilan ek ödemelerde adaletsizlik oldugu açik kaynaklarca ifade ediliyor.

Saglik Bakanligina bagli hastanelerde çalisan hekimlere ek ödemeler zamaninda yapilmis ancak üniversite hastanelerinde çalisan hekimlere 2020 Agustos, Eylül, Ekim ayi ödemelerinin ve 2021 yili ödemeleri yapilmamistir.”

ÜNIVERSITE HASTANESINDE ÇALISAN HEKIMLERE ÜVEY EVLAT MUAMELESI YAPILMAKTADIR.  

 

“Ek ödemelerin zamaninda yapilmamasi ‘üvey evlat’ uygulamasinin bir baska boyutudur. Her firsatta ‘Saglik çalisanlarinin hakkini ödeyemeyiz.’ diyen yetkililer, üniversite hastanesi çalisanlarinin hakkedislerini bir an önce ödenmelidir.” Üniversite hastanelerine üvey evlat muamelesi yapmaktan vazgeçmeleri için Saglik Bakanligina vermis oldugum soru önergesini yineleyerek, Üniversite Hastanelerinde görev yapan Hekimlerin hak ettikleri “ek ödemelerin” agustos ayindan bugüne kadar neden gerçeklesmedigini sordum.



  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı