Bugün, 15 Mayıs 2024 Çarşamba

Üniversitelilerden Başkan Akay’a doğum günü sürprizi

Üniversitelilerden Başkan Akay’a doğum günü sürprizi

Seyhan . Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, iftar yemeğinde bir araya geldiği üniversite öğrencilerinin doğum günü sürpriziyle yaşamının en güzel günlerinden birini yaşadı

Seyhan . Belediye Baskani Akif Kemal Akay, iftar yemeginde bir araya geldigi üniversite ögrencilerinin dogum günü sürpriziyle yasaminin en güzel günlerinden birini yasadi

Baskan Akay dogum gününü, ögrencilerle birlikte çiftetelli oynayip, danslara eslik ederek kutladi.

 

Seyhan Belediyesi’nin Ramazan ayi ile birlikte Yesilyurt Mahallesi Ibo Osman Caddesi üzerindeki hizmet binasinda üniversite ögrencilerine yönelik baslattigi aksam yemegi artan talep nedeniyle Yesilyurt Çok Amaçli Tesis bünyesinde sürüyor.

 

Dün verilen iftar yemegine Baskan Akif Kemal Akay da katildi. Iftar öncesinde gençlerle sohbet edip onlari dinleyen Baskan Akay,  ezanin okunmasinin ardindan orucunu gençlerle birlikte açti. Iftar sonrasi gençlerden olusan müzik grubu, seslendirdikleri parçalarla geceyi güzellestirdi.

Üniversiteli gençler ve belediye personellerinin hazirladigi dört ayri dogum günü pastasini karsisinda gören Baskan Akay saskinligini gizleyemedi. Baskan Akay’in mutlulugu gözlerinden okundu. Alkislar ve sloganlar esliginde gençlerle birlikte pastalarin üzerindeki mumlari söndüren Akay, elleriyle gençlere pasta ikram etti. Gençlerle karsilikli çiftetelli oynayan Baskan Akay, “Ben artik hiç yaslanmam” diyerek mutlulugunu dile getirdi.



  • Çarşamba 25.3 ° / 15.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 26.3 ° / 15.9 ° Güneşli
  • Cuma 28.5 ° / 16.5 ° Güneşli