Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

Valilik istedi Çukurova yaptı

Valilik istedi Çukurova yaptı

Vatandaşın şikayet ettiği metruk binanın etrafı çevrildi

Vatandasin sikayet ettigi metruk binanin etrafi çevrildi

Valilik istedi Çukurova yapti

Çukurova Belediyesi, Adana Valiliginin istegi üzerine Belediyeevleri Mahallesi’nde bulunan bir metruk binanin etrafini kapatarak, içeriye kimligi belirsiz kisilerin girip, yasa disi eylemlerde bulunmasini engelledi. Bazi kisilerin içki içtigi ve uyusturucu kullandigi yönündeki sikayetlerin oldugu metruk binada alinan önlemler, çevrede oturan vatandaslarin rahat bir nefes almasini sagladi.

Çukurova Belediyesi, bazi kisilerin içki içtigi, uyusturucu kullandigi yönündeki sikayetlerin oldugu metruk binanin etrafini, kendi imkanlari ile kapatti.

Adana Valiliginin istegi ve vatandaslarin sikayetleri üzerine, Belediyeevleri Mahallesi Ruh Sagligi Hastanesi’nin yaninda bir metruk bina oldugu tespiti Çukurova Belediyesi Yapi Kontrol Müdürlügü ekiplerinde yapildi.

Çukurova Belediyesi yetkilileri bunun üzerine binanin sahibine ulasmaya çalisti. Ancak binanin sahibine ulasilamayinca, Çukurova Belediyesi kendi imkanlariyla terkedilmis binanin ön ve yan cephelerini kapatarak, herhangi bir giris çikis yapilmasini engelledi.

VATANDASLAR RAHAT NEFES ALDI

Söz konusu metruk binanin kimligi belirsiz kisilerce, özellikle gece saatlerinde kullanildigi, binaya giren kisilerin içki içtigi ve uyusturucu kullandigi yönünde vatandas sikayetlerinin yogun oldugu ifade edildi.

Çukurova Belediyesi ekiplerinin yaptigi çalismalarla binanin tüm giris çikislari kapatilinca, çevrede büyük rahatsizlik olusturan olaylarin da önüne geçilmis oldu. Böylece, metruk binanin etrafinda yasayan vatandaslar rahat bir nefes almis oldu.

GEREKLI ÖNLEMLERI ALACAGIZ

Çukurova Belediye Baskani Soner Çetin, ilçede varsa baska metruk binanin, kötü kullaniminin önüne geçmek için önlem almaktan çekinmeyeceklerini söyledi.

Toplumun huzuru ve insanlarin güvenligini tehdit eden yapilar konusunda hassas olduklarini belirten Baskan Soner Çetin, “Bu tür binalarin sahiplerine sesleniyorum. Gerekli önlemleri alin. Vatandaslarimiz da bu konuda duyarli olsunlar. Rahatsiz olduklari bir durum oldugunda belediyemize basvuruda bulunsunlar. Çukurova Belediyesi gerekeni yapacak, kendi imkanlari ile önlemleri alacaktir” seklinde konustu.



  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 32.1 ° / 19.2 ° Güneşli
  • Salı 32.5 ° / 20.1 ° Güneşli