Bugün, 14 Mayıs 2024 Salı

Yatak odasında bıçaklanan yaşlı çiftin katilleri bulunamadı

Yatak odasında bıçaklanan yaşlı çiftin katilleri bulunamadı

defalarca bıçaklanmışlar

 

 
Yaklasik 5 ay önce evlerinin yatak odasinda biçaklanarak öldürülen Mulla ve Hüsnü Ala çiftinin katilleri yapilan tüm çalismalara ragmen bulunamadi. Katillerin bir an önce bulunmasini isteyen Ala çiftinin çocuklari Halil ve Selver Ala ise, bu caniligi yapanlarin ellerini kollarini sallayarak disarida gezmelerine isyan etti. 
Osmaniye’nin Düziçi ilçesi Karagedik köyünde iddiaya göre, 12 Subat gecesi evlerinin yatak odasinda 19 kez biçaklanarak vahsice öldürülen Mulla (69) ve Hüsnü Ala (67) çiftinin katilleri yapilan tüm çalismalara ragmen bulunamadi. Mulla ve Hüsnü Ala çiftinin çocuklari Halil ve Selver Ala ise üzerinden 5 ay geçmesine ragmen bir türlü bulunamayan katil ya da katillerin ellerini kollarini sallayarak disarida gezmelerine isyan ettiler. 

“Annem ve babam defalarca biçaklanmislar” 
Olay günü yasadiklarini anlatan Mulla ve Hüsnü Ala çiftinin oglu Halil Ala, “Olayin üzerinden yaklasik 5 ay geçti. Henüz bir bilgi elde edilemedi. Tüm güvenlik güçleri bütün incelemeleri yaptiklarini söylüyorlar. Ama su ana kadar ne kesin bir sonuç ne de görgü tanigi çikmadi. Köyden ya da babamin hayvan ticareti yaptigi yerlerde eger ki yasadigi bir sorun varsa bir seyler duyan bilen varsa susmasinlar. Olayla ilgili ilerleme kaydedilemediginden sürekli jandarmayi ve savciligi ziyaret ediyoruz. Cumhurbaskanligina, Içisleri Bakanligina ve Jandarma Genel Komutanligina birçok mektup yazdik sikayette bulunduk. Biz 11 kardesiz ve genis bir ailemiz var. Ailemiz artik normal hayatini yasayamiyor ve dogru düzgün uyuyamiyoruz. Bizi en çok üzen ise bu katilin veya katillerin ellerini kollarini sallayarak aramizda gezmesidir. Bizim canimiz yandi dilerim baskalarini cani yanmaz” dedi. 

“Bunu yapanlarin ortaya çikmasi lazim”
Içeriye girdikten sonra anne ve babasinin kanlar içinde yattigini belirten Mulla ve Hüsnü Ala çiftinin kiz çocuklari Selver Ala ise, 'Ben annemin ölüm yil dönümü oldugu için babama kendi evimde Yasin okutacagim izin veriyor musun diye akil danismaya gelmistim. Geldigimde kapi kilitliydi ama araba evin önündeydi. Aradim aradim cevap vermediler. Tekrardan geldim. Esim de arkamdan geldi. Ben geldim aradim tekrar baktim telefon evde çaliyor. Kapida kilitli ben daha da tedirgin oldum. Daha sonra esim ahirin kapisindan eve çikti kapiyi bana açti. Bende girdim kimse yoktu ama salondaki çekyatin üzerindeki evraklar karistirilmisti. Sonra yatak odasina kostum ne göreyim annem ve babam kanlar içerinde yatiyorlardi dehset vericiydi çok korkunçtu. Ben orada çildirdim zaten. Esim hemen jandarmaya, saglik ekiplerine haber verdi. bu böyle olamamali böyle ört pas edilmemeli, 2 tane can verdik ana baba verdik. Bunu yapanlarin ortaya çikmasi lazim. Devlet büyüklerine sesleniyorum. Allah rizasi için olayin aydinlanmasina yardimci olun. Hepimiz tedirginiz, hepimizin psikolojisi bozuldu, korkuyoruz. En mutlu günlerimiz baba ocagindaydi. Simdi ise korkudan baska bir sey hissettirmiyor bize, gelemez olduk kapisini açamaz olduk” seklinde konustu” ifadelerini kullandi. 



 

 


Anahtar Kelimeler: defalarca bıçaklanmışlar
  • Salı 25.4 ° / 14.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 25.3 ° / 15.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 26.3 ° / 15.9 ° Güneşli