Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Yaz spor okullarına rekor başvuru!

Yaz spor okullarına rekor başvuru!

SARIÇAM’DA YAZ SPOR OKULLARI ÖN KAYITLARI UZATILDI

SARIÇAM’DA YAZ SPOR OKULLARI ÖN KAYITLARI UZATILDI

Sariçam Belediyesi tarafindan 1 Haziran’da baslayan ve 20 Haziran'da sona erecek olan Yaz Spor Okullari için ön kayitlari, yogun talep karsisinda 30 Haziran 2022 Persembe gününe kadar uzatildi. Ilçede açilacak Yaz Spor Okullari için su ana kadar 1992 ögrencinin basvuruda bulundugu belirtildi.

Sariçam Belediyesi’nden yapilan açiklamada, her yil yaz tatilinde 7-15 yas araligindaki ögrenciler için düzenlenen Yaz Spor Okullari kurs ön kayitlarinin devam ettigi bildirildi.  1 Haziran-20 Haziran tarihleri arasinda planlanan ön kayitlarin, gelen yogun talep karsisinda 30 Haziran 2022 Persembe gününe kadar uzatildigi kaydedildi.

 

 

Sariçam Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlügü koordinasyonunda açilacak olan kurslarda futbol, hentbol, güres, yüzme, basketbol, masa tenisi, satranç, jimnastik, voleybol, tekvando dallarinda kurslar verilecegi bildirildi.  Ön kayitlarin yogun bir sekilde devam ettigi belirtilen açiklamada, Sariçam Belediyesi’nin www.saricam.bel.tr adresinden online olarak, Turkuaz Masa ve Asim Savas Kapali Spor Salonunda bulunan kayit merkezlerinde kursiyerin kimlik bilgileri ve bir fotograftan olusan evraklari ile birlikte kayitlarinin gerçeklestirildigi bildirildi.

Resim önizlemesi

Daha saglikli bir gelecek için, çocuklarin ve gençlerin mutlaka spor yapmalari gerektigine vurgu yapilan açiklamada, yapilan planlama dogrultusunda, Sariçam Belediyesi Yaz Spor Okullari için su ana kadar 1992 ögrencinin kayit yaptirdigi belirtildi. Bu sayinin 30 Haziran tarihine kadar 3500’ü bulmasi bekleniyor.



  • Perşembe 28.6 ° / 15.6 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı