Bugün, 14 Mayıs 2024 Salı

Yeniden Refah Partisi Karaisalı’da Çalıştı...

Yeniden Refah Partisi Karaisalı’da Çalıştı...

Yeniden Refah Partisi Adana İl Başkanlığı Aylık düzenli olarak yaptığı divan toplantısını Karaisalı’da gövde gösterisine dönüştü.

Yeniden Refah Partisi Adana Il Baskanligi Aylik düzenli olarak yaptigi divan toplantisini Karaisali’da gövde gösterisine dönüstü.

Açilis konusmasini Adana Il Baskani Selahattin Baysal yapti. Baysal, yaptigi konusmada “ Bizler halkimizin çektigi ekonomik sikintilarin sebeplerini ve nasil ortadan kaldirilacagini çok iyi biliyoruz. Çünkü biz önce hastaligi tespit eder, sonra da tedavi ederiz.
Milyonlarca insanimiz issiz ve açlik sinirinin altinda yasamaktadir.

Bununla birlikte devleti yönetenler egitimle dogruyu göstermek yerine agir para cezalari ile insanlarimiz terbiye etmekte ve devlete gelir elde etme yolu olarak borç almayi, haksiz cezalar kesmeyi, adaletsiz vergi sistemi ile çalisandan, çalismayandan, geliri olandan, olmayandan her türlü dolayli dolaysiz vergiyi orantisiz olarak almaktadir.

Disaridan borçlanarak aldigimiz bu paralari çarçur ederek yandaslara peskes çekerek ülkeyi faiz batagina düsürerek ekonomiyi çökertmek yerine Allah’in size verdigim nimetleri saymaya kalksaniz sayamazsiniz dedigi bu nimetleri ortaya çikarip bu nimetler ile istihdam yaratip fabrikalar kurarak issizligi ortadan kaldiracagiz ve ayni zamanda mevcut alinmis devlet borçlarini ekstradan borçlanmadan kendi öz kaynaklarimizla ödeyecegiz ayni zamanda mevcut çalisan isçi memur ve emeklilerimize en az %50 maas zammiyla gelir düzeylerini arttiracagiz. Çiftçimizi, esnafimizi, sanayicimizi ve ülke insanlarimizin tüm kesimlerini kucaklayarak tüm sorunlarini kendi öz kaynaklarimizla çözecegiz.” dedi.



  • Salı 25.4 ° / 14.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 25.3 ° / 15.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 26.3 ° / 15.9 ° Güneşli