Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Yüreğir Belediye Meclisi’nden ‘Birlik Beraberlik’ Mesajı

Yüreğir Belediye Meclisi’nden ‘Birlik Beraberlik’ Mesajı

Yüreğir Belediye Meclisi'nin 2022 yılı Ocak ayı olağan meclis toplantıları tamamlandı.

Yüregir Belediye Meclisi'nin 2022 yili Ocak ayi olagan meclis toplantilari tamamlandi.


Yüregir Belediyesi 2022 yili Ocak ayi olagan meclis toplantisi ilk oturumu, Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir yönetiminde Yüregir Belediyesi Meclis Salonu'nda gerçeklestirildi.


Meclis gündemine geçilmeden önce sirayla söz alan CHP Grup Sözcüsü Ismet Yüksel, MHP Grup Sözcüsü Ruçhan Ilvan ve AK Parti Grup Sözcüsü Metin Ugurlu birer konusma yaparak meclis üyelerinin yeni yilini kutlayip birlik ve beraberlik mesaji verdiler.
Meclisin açilisinda konusan Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir ise tüm üyelerin yeni yilini tebrik ederek; “Bugüne kadar oldugu gibi bundan sonra da vatandaslarimizin rahat, mutlu ve huzurlu bir yasam sürmesi için gece gündüz çalismaya devam edecegiz. Yüregir Belediye Meclisimiz parti ayrimi gözetmeksizin ilçe sakinlerimize hizmet etmeye çalisan arkadaslarimizdan olusuyor. Meclisimizde aldigimiz kararlarin büyük bir oranini oybirligi ile ortak bir sekilde aliyoruz. Bu da bizleri fazlasi ile mutlu ve memnun ediyor. Bu güzel birlikteligin örnek olmasini umuyor, 2022 yilinda tüm hemsehrilerimize saglik, esenlik, huzur ve mutluluk diliyorum.” dedi.

3 Ocak Pazartesi günü yapilan ilk oturumun ardindan Sali, Çarsamba, Persembe ve Cuma günü yapilan diger oturumlarla Yüregir Belediye Meclisi 2022 yili Ocak ayi olagan meclis toplantilari tamamlandi.



  • Perşembe 28.6 ° / 15.6 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı