Bugün, 21 Mayıs 2024 Salı

Yüreğir Belediyesi Kreşlerinde Mezuniyet Sevinci

Yüreğir Belediyesi Kreşlerinde Mezuniyet Sevinci

Yüreğir Belediyesi kreşlerinde eğitim gören öğrenciler, Yüreğir Kültür Merkezi’nde düzenlenen törende mezuniyet sevinci yaşadı.

Yüregir Belediyesi kreslerinde egitim gören ögrenciler, Yüregir Kültür Merkezi’nde düzenlenen törende mezuniyet sevinci yasadi.

Yüregir’de kres sayisini artiracaklarinin müjdesini veren Baskan Fatih Mehmet Kocaispir, çocuklara verilecek en güzel hediyenin iyi bir egitim olacagini söyledi.

 

Yüregir Belediyesi'nin Atakent Kres ve Gündüz Bakimevi ile Hanim Sabuncu Kresi 6 yas grubu ögrencileri mezun olma sevinci yasadi. Yüregir Belediyesi Kültür Merkezi’nde gerçeklestirilen mezuniyet törenine Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir, Yüregir Kaymakami Dr. Mehmet Özel, Yüregir Ilçe Milli Egitim Müdürü Murat Çelik ve ögrencilerin aileleri katildi.

Mezuniyet töreni için birbirinden renkli birçok gösteri hazirlayan minikler, sergiledikleri performansla kendilerini seyretmeye gelenlere keyifli anlar yasatti. Mezuniyet töreni sonunda karne ve basari belgelerini alan ögrenciler hep birlikte keplerini firlatarak mezuniyet coskusunu doyasiya yasadi.

 

BASKAN KOCAISPIR’DEN YENI KRES MÜJDESI

Mezuniyet töreni öncesinde konusan Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir, Yüregir’de kres sayisini artiracaklarinin müjdesini verdi. Yüregir’i insana odakli belediyeciligin merkezi haline getirmenin gururunu yasadiklarini kaydeden Baskan Kocaispir, “Bugün burada gelecegimiz, umudumuz, aydinlik yüzümüz yavrularimizin mezuniyet coskusuna ortak oluyoruz. Çocuklara verilecek en güzel hediye egitimdir. Bu konuda çok iddialiyim. Atakent ve Hanim Sabuncu kreslerimiz Adana’da en iyi, en kaliteli egitim veren kreslerden iki tanesidir. Önümüzdeki yil bu iki kresimize en az iki kres daha eklemenin çabasi içerisindeyiz. Yüregir’i Adana’nin en güzel, en yasanabilir ilçesi yapana kadar bize durmak yok. Yil boyunca fedakarca çalisan ögretmenlerimize tesekkür ediyor, çocuklarimizin da gözlerinden öpüyorum. Yolumuz açik olsun” seklinde konustu.



  • Salı 32.5 ° / 20.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 32.3 ° / 19.6 ° Güneşli
  • Perşembe 31.1 ° / 19.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı