Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

YÜREĞİR’DE HER DERDE DEVA SOSYAL HİZMET

YÜREĞİR’DE HER DERDE DEVA SOSYAL HİZMET

YÜREĞİR BELEDİYESİ’NDEN ÜCRETSİZ EVDE BAKIM HİZMETİ

Yüregir Belediyesi, korona virüs salgini nedeniyle evden çikamayacak durumda olan yasli, hasta ve engellilere yönelik ücretsiz evde bakim hizmetlerini araliksiz sürdürüyor.

Sosyal belediyecilik anlayisi ile çalismalarini sürdüren Yüregir Belediyesi, büyük begeni toplayan “Belediyeniz Yaninizda” projesi ile düzenli olarak ilçe genelinde disari çikamayacak durumda olan yasli, hasta ve engelli bireylere yönelik evde kisisel bakim hizmeti veriyor.

Pandemi sürecinde gerekli tüm önlemleri alarak hizmetlerini araliksiz sürdüren Yüregir Belediyesi Sosyal Yardim Isleri ekipleri, yasli, hasta ve engelli bireyleri evlerinde ziyaret ederek saç ve sakal traslarini yapiyor.

Özellikle hasta, engelli ve yasli yakinlarinin uygulamadan memnuniyet duydugunu ifade eden Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir, evden çikamayacak durumda olan vatandaslarin 0322 321 61 61’i arayarak bu projeden ücretsiz olarak faydalanabileceklerini belirtti.

Hasta, yasli ve engelli bireylerin bakiminin zor oldugunu ve uzman personeller tarafindan yapilmasi gerektigini belirten vatandaslar ise projeyi hayata geçiren Baskan Kocaispir ve ilgili personellere tesekkür etti.



  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı