Bugün, 16 Mayıs 2024 Perşembe

Yüreğir’de Kazanlar İhtiyaç Sahipleri İçin Kaynıyor

Yüreğir’de Kazanlar İhtiyaç Sahipleri İçin Kaynıyor

Yüreğir Belediyesi, ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatmaya devam ediyor.

Yüregir Belediyesi, ihtiyaç sahiplerine yardim eli uzatmaya devam ediyor.

Asevinde özenle pisirilen yemekler her gün 4 bin 200 ailenin sofrasina ulasiyor. Vatandaslarin daima yaninda olmayi ilke edindiklerini belirten Yüregir belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir, kaliteden ödün vermeden yemek kapasitesini artirmayi hedeflediklerini söyledi.

HER GÜN 4 BIN 200 AILEYE SICAK YEMEK

Yüregir Belediyesinin asevi sabahin ilk saatlerinde çalismalarina basliyor. Kazanlar ihtiyaç sahibi aileler için kayniyor. Yemek yapamayan engelli, yasli ve kronik rahatsizligi bulunan vatandaslarin sofralarina her gün sicak yemek ulastiriliyor. Yemekler son derece hijyenik ortamlarda hazirlaniyor, asevi araciyla 4 bin 200 aileye dagitim yapiliyor.

GÜN ÇORBA IKRAMIYLA BASLIYOR

Yüregir Belediyesi asçilarinin özenle pisirdigi çorbalar da ilçenin islek noktalari olan Sehir Hastanesi duragi ve Tasköprü’de tek kullanimlik bardaklarla vatandaslara ikram ediliyor. Isçi, memur, ögrenci, esnaf ve hasta yakinlari soguk havada sicak çorbayla güne basliyor.

 

HER DAIM VATANDASIN YANINDA

Geçici destekler yerine vatandaslarin daima yaninda olmayi ilke edindiklerini belirten Yüregir belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir, “Sosyal belediyecilik anlayisi ile hizmet üretiyor, ilçemizde dayanismanin ve yardimlasmanin en güzel örneklerini sergilemeye gayret ediyoruz. Vatandaslarimizin sofralarina kadar ulasan yemeklerimiz gida mühendislerinin denetimlerinden geçiyor. Kaliteden ödün vermeden kapasitemizi artirmayi hedefliyoruz.” dedi.

Ayrica Yüregir Belediyesi, gida kolisi, kirtasiye, kiyafet ve çesitli yardimlarla ihtiyaç sahibi ailelerle gönül köprüsü kuruyor.



  • Perşembe 26.3 ° / 15.9 ° Güneşli
  • Cuma 28.5 ° / 16.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı