Bugün, 11 Mayıs 2024 Cumartesi

Yüreğir’de Öğrenciler Sinema İle Buluştu

Yüreğir’de Öğrenciler Sinema İle Buluştu

ortaöğretim öğrencisi 4 bin 500 çocuk dev ekranda sinema keyfi yaşadı. Çocuklara sinema keyfini doyasıya yaşamaları için patlamış mısır ve meyve suyu ikram edildi.

ortaögretim ögrencisi 4 bin 500 çocuk dev ekranda sinema keyfi yasadi. Çocuklara sinema keyfini doyasiya yasamalari için patlamis misir ve meyve suyu ikram edildi.

Belediyenin özel servisi ile okullarindan alinan ögrenciler film gösteriminin arindan tekrar okullarina birakildi.

 

‘UNUTAMAYACAKLARI HATIRALARA DÖNÜSECEK’

‘Okullar Sinemada’ etkinliginin okullarda büyük bir heyecana vesile oldugunu belirten Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir, bu tür sosyal aktivitelerin ögrencilerin okul hayatinda yasadiklari unutamayacaklari hatiralara dönüsecegini söyledi. Etkinligin genç neslin kültür-sanat hayatina katilimina ve sinema kültürünün yayginlik kazanmasina katki saglayacagini kaydeden Baskan Kocaispir, “Böylesine etkinliklerle çocuklarimizin kültürel, sosyal, sanatsal, duygusal olarak gelisimlerine destek sagliyoruz. Çok güzel bir uygulama oldu. Yil boyunca 45 okulumuzu misafir ettik. Aralarinda hayatlarinda ilk defa sinema ile tanisan çocuklarimiz vardi.” dedi.

YAZ SEZONU BASLIYOR

Adana’da sinema kültürünün ayri bir yeri oldugunu belirten Baskan Kocaispir, Yüregir Belediyesi’nin yogun ilgi gören ‘Arabada Sinema Günleri’ ve ‘Açik Havada Sinema Keyfi’ etkinliklerinin yaz sezonu ile birlikte baslayacaginin müjdesini verdi. Baskan Kocaispir, “Yaz sezonunda çok güzel etkinlikler, sosyal aktiviteler planliyoruz. Konferanslar, söylesiler, konserler, sergilerimiz olacak. Güzel bir yaz bizi bekliyor insallah” seklinde konustu.



  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.4 ° / 15.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu