Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Yüreğir’de Yaz Dönemi Kursları Başlıyor

Yüreğir’de Yaz Dönemi Kursları Başlıyor

Yüreğir Belediyesi Kültürevleri’nde yaz dönemi ücretsiz eğitim, hobi ve meslek kursları başlıyor.

Yüregir Belediyesi Kültürevleri’nde yaz dönemi ücretsiz egitim, hobi ve meslek kurslari basliyor.

Yüregir Belediyesi Kültür Isleri Müdürlügü bünyesinde ilçenin farkli mahallelerinde faaliyet gösteren 10 Kültürevi, her yil binlerce genç ve yetiskine ücretsiz kurs imkani sunuyor.

Her biri okul niteliginde olan Çetin Topçuoglu, Mevlana, Ahmet Yesevi, Yunus Emre, Mehmet Akif Ersoy, Ulubatli Hasan, Fatih Terim, Murat Gögebakan, Dogankent ve Havutlu kültürevlerinde, 90 ayri bransta verilen egitim, hobi ve meslek kurslari yil boyu kesintisiz devam ediyor.

MÜZIK, RESIM, DANS KURSLARI

Yilda yaklasik 30 bin kisinin yararlandigi müzik, resim, halk oyunlari, modern dans, geleneksel el sanatlari, spor ve meslek kurslari özellikle yaz döneminde yogun ilgi görüyor. Asçilik, okuma yazma, isaret dili, dil kurslari, hali, kilim, çini, seramik biçimlendirme, ebru sanati, ahsap boyama, cam füzyon, alevde cam, rölyef, akil ve zeka oyunlari kurslarina katilan 7’den 70’e binlerce Yüregirli hem vaktini en iyi sekilde degerlendiriyor hem de meslek ögreniyor.

 

KAPIMIZ HERKESE AÇIK

Özellikle çocuklari ve gençleri sokagin olumsuz yönlerinden uzak tutmayi hedeflediklerini belirten Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir, “Dolu dolu bir sezonun sonunda kurslarimiz yaz boyunca da devam ediyor. Ücretsiz kurslarimizda çocuklarimiza ve gençlerimize sosyallesme, yeteneklerini gelistirme ve yeni beceriler edinme firsati sunuyoruz. Kültürevlerimizin kapilari herkese açik, kurslarimiza bekliyoruz.” dedi.



  • Perşembe 28.6 ° / 15.6 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı