Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

YÜREĞİR BELEDİYESİ OKULLARDA GENEL

YÜREĞİR BELEDİYESİ OKULLARDA GENEL

BAKIM SEFERBERLİĞİ BAŞLATTI

YÜREGIR BELEDIYESI OKULLARDA GENEL

BAKIM SEFERBERLIGI BASLATTI

Yeni egitim ögretim yili baslamadan önce çocuklarin rahat bir ortamda egitim görmeleri amaciyla Baskan Kocaispir'in talimatiyla Yüregir'de ki bütün okullarin temizlik ve bakimlari Yüregir Belediyesi ekiplerince yapiliyor. Olusturulan ekipler okullarda genel tadilat, bahçe düzenlemesi, temizlik ve bakim yapiyor. Asfalt ekipleri ise okul bahçesinde su biriken ve bozulan zemini asfaltliyor. Yüregir'deki bütün okullara girilmesi hedefleniyor.

2019-2020 egitim ögretim döneminin hayirlara vesile olmasini temenni eden Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir ''9 Eylül Pazartesi günü okullarimiz açiliyor. Çocuklarimizin rahat ve temiz ortamlarda egitime baslamalari için ekiplerimiz var gücüyle çalisiyor. Cadde ve sokaklarimizin yani sira egitim kurumlarimizin da temizligine önem veriyoruz. Yarinlarimizin teminati olan çocuklarimizin saglikli kosullarda egitim almasi bizim için büyük önem tasiyor. Okullarin çevre düzenlemesi ve dis bakimlari yapilarak su biriken yerlere asfalt dökülüyor. Genel temizlik yapiliyor. Yüregir'deki bütün okullarimiza girmeyi hedefliyoruz.'' dedi.

Yüregir'de egitime büyük önem verdiklerini belirten Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir ''Gelecegimizin teminati olan çocuklarimizi yarinlara iyi hazirlamaliyiz. Bu yüzden çocuklarimizin egitim gördükleri okullari temizleyip yeni egitim ögretim dönemine ferah bir ortamda baslamalarini istiyoruz.

Bunun yani sira bütün kültürevlerimizde yilin 12 ayi egitime devam ediyoruz. Egitime destek kurslarimizdan binlerce ögrencimiz ücretsiz faydalaniyor. Kültürevlerimizde sinavlara hazirlanan ögrencilerimizden 3'ü Adana Fen Lisesi olmak üzere 15 Fen Lisesi, 556 ögrencimiz de Anadolu Lisesi'ne girmeye hak kazandilar. Ögrencilerimizi kutluyor, basarilarinin daim olmasini diliyorum. Yeni egitim ögretim yilimiz hayirli olsun.' seklinde konustu



  • Cuma 28.5 ° / 16.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli