Bugün, 16 Mayıs 2024 Perşembe

Yüreğir Belediyesi, personel eğitimine önem veriyor!...

Yüreğir Belediyesi, personel eğitimine önem veriyor!...

Yüreğir Belediyesi, personel eğitimine önem veriyor!...

Yüregir Belediyesi, personellerine yönelik hizmet içi egitim seminerlerini sürdürüyor. ''Imar Mevzuati'' ve ''Zabita Mevzuati'' konularinda seminer düzenleyerek personellerin bilinçlenmesini sagladiklarini belirten Baskan Kocaispir, ''Degisen çaga ayak uydurmanin, çagi takip etmenin en etkin ve en temel araci egitimdir.'' diyerek vatandaslara daha iyi hizmet etmek için hizmet içi egitim seminerlerinin farkli konularda da devam edecegini belirtti.

 

Tüm yönleriyle 'Imar Mevzuati' konusunda Türkiye Belediyeler Birligi Genel Sekreter Yardimcisi Abdurrahman Keles Imar Müdürlügü personellerine egitim verirken, 'Zabita Mevzuati' konusunda ise Sanliurfa Büyüksehir Belediyesi Hukuk Daire Baskani Lamih Çelik Zabita Müdürlügü personellerine egitim verdiler.

Kamu hizmetlerinin daha etkili ve verimli olarak yerine getirilebilmesi amaciyla egitim seminerlerinin düzenlendigini belirten Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir, ''Belediyeler halka en yakin kamu kurumlaridir. Gelisen bilim ve teknoloji toplum ve bireyi etkilemekte, sosyal kurumlarin yapi ve fonksiyonlarini degisime zorlamaktadir. Çalisan personellerimizin gelismeleri daha iyi takip etmeleri ve belediyemize gelen vatandaslarimizin sorunlarina yardimci olmalari amaciyla hizmet içi egitim seminerlerine devam edecegiz.

 

Belediyelerde hizmet içi egitim uygulamalari belediye personelinin verimlilik düzeylerini yükseltmeyi, gelecekteki görev ve sorumluluklarini daha iyi yerine getirebilmeleri için onlarin bilgi ve deneyimlerini artirmayi amaçlayan egitimlerdir.' seklinde konustu.



  • Perşembe 26.3 ° / 15.9 ° Güneşli
  • Cuma 28.5 ° / 16.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı