Bugün, 15 Mayıs 2024 Çarşamba

Yüreğir normalleşme tedbirlerini aldı...

Yüreğir normalleşme tedbirlerini aldı...

BAŞKAN KOCAİSPİR: “BU SÜRECİN KIYMETİNİ BİLELİM”

BASKAN KOCAISPIR: “BU SÜRECIN KIYMETINI BILELIM”

Yüregir 1 Haziran itibari ile baslayan yeni normallesme sürecine hazir. Yüregir Belediyesi ilçede, korona virüs salgini tedbirlerinin ardindan normallesme süreci kapsaminda parklar, dinlenme alanlari, yürüyüs yollari ve kütüphaneleri vatandaslar için hazir hale getirildi.

 

Yüregir Belediyesi ekipleri, yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte normallesme sürecinde kurallara uygun sekilde disari çikacak vatandaslar için çalismalarini özellikle parklar, dinlenme alanlari, yürüyüs yollari ve kütüphaneler üzerinde yogunlastirdi.

 

Yüregir genelinde mevsimlik çiçek dikimi yapan ve yeni dikimlere de devam eden Park ve Bahçeler Müdürlügü ekipleri, ilçeyi rengarenk çiçeklerle donatiyor. Spor aletleri, oyun ve fitness gruplari ile parklarin rutin bakim, onarim ve temizliklerine de devam eden ekipler, özellikle parklar ile çocuk oyun gruplarinin bakim ve onarimlarini titizlikle yürütüyor. Kuruyan otlari biçen ekipler çim biçme çalismalarini da araliksiz sürdürüyor.

 

Normallesme sürecinde güzel havalari firsat bilip disari çikacak olan vatandaslari uyaran Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir, “Toplum olarak 1 Haziran itibari ile 14 günlük yeni bir sinava basladik. Salgin önlemlerinin asamali olarak azaltilmasiyla bu 2 haftalik süreç çok önemli. Daha zor sartlarla karsilasmamak için sosyal mesafe ve hijyen kurallarina, maske kullanimina mutlaka riayet etmeliyiz. Yüregir Belediyesi olarak parklarimizi, dinlenme alanlarimizi vatandaslarimiza hazirladik. Çalismalarimiz devam ediyor. Rehavete kapilmayalim, bu sürecin kiymetini bilelim” seklinde konustu.



  • Çarşamba 25.3 ° / 15.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 26.3 ° / 15.9 ° Güneşli
  • Cuma 28.5 ° / 16.5 ° Güneşli