Bugün, 11 Mayıs 2024 Cumartesi

Yüreğir'de 90 bin ton sıcak asfalt döküldü!

Yüreğir

YÜREĞİR’DE ‘BÜYÜK ASFALT HAREKÂTI’ DEVAM EDİYOR

YÜREGIR’DE ‘BÜYÜK ASFALT HAREKÂTI’ DEVAM EDIYOR

Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir’in ilçe genelinde ‘Büyük Asfalt Harekati’ slogani ile baslattigi yol çalismalari hiz kesmeden devam ediyor. Suana kadar yaklasik 90 bin ton sicak asfalt döken ekipler günlük yaklasik 20 noktada çalisma yapiyor.
Yüregir Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü ekipleri ilçede yol sorununun tamamen çözülmesi için hummali bir çalisma yapiyor. Her gün ilçenin farkli mahallelerinde araliksiz çalisan ekipler bir taraftan yol yapim, bakim ve onarim isleri yaparken diger yandan da yeni yollarin açilmasi için yogun bir program uyguluyor.


Göreve geldikleri günden itibaren suana kadar yaklasik 90 bin ton sicak asfalt yama kaplama ve yaklasik 17 bin 500 ton stabilize yol çalismasi yaptiklarini belirten Baskan Kocaispir, “Ilçe genelinde baslattigimiz yol iyilestirme çalismalarimiz sürüyor. Ekiplerimiz suan Dogankent Bahçelievler, Karacaoglan, Ulubatli Hasan, Misis Geçitli, Solakli Hürriyet, Sehit Erkut Akbay, Yakapinar, Seyhmurat, Tasçi, Akdeniz ve Yukari Çiçekli mahallerimizde çalisma yapiyor. Bu mahallelerimiz günlük degisiyor. Sorunlu noktalari belirleyip ivedilikle müdahale ediyoruz. Günlük yaklasik 20 noktada asfalt kaplama, asfalt yama, bordür ve parke döseme, parke tamir, zemin tesviye olmak üzere yogun bir çalismamiz var. Allah’in izni ile Yüregir’de yol sorunu kalmayacak.” dedi.
Yapilan çalismadan duyduklari memnuniyeti ifade eden mahalle sakinleri, Baskan Kocaispir ve ekibine tesekkür etti.



  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.4 ° / 15.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu