Bugün, 11 Mayıs 2024 Cumartesi

YÜREĞİR'DE BAYRAK KAMPANYASI

YÜREĞİR

YÜREĞİR'DE BAYRAK KAMPANYASI

 

YÜREGIR BAYRAKLARLA DONATILIYOR

Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir ''Baris Pinari Harekatina'' destek vermek ve Cumhuriyet Bayrami haftasi dolayisiyla Bayrak kampanyasi baslatti. Yüregir'de bulunan bütün esnaflara sehitlerimizin al kanlari ile bezenmis Sanli Bayragimizi dagittiran Baskan Kocaispir'' Bayrak bir milletin varliginin ve bagimsizliginin sembolü, tarihinin hatirasidir. Türk Bayragindaki al renk, sehitlerimizin kanini, hilal ve yildiz bagimsizligimiz sembollerindendir.

Mehmetçiklerimiz basarili bir operasyon gerçeklestiriyor. Türk Milletinin kalbi Suriye sinirinda Mehmetçiklerimizle birlikte atiyor. 29 Ekim Cumhuriyet Bayrami arifesindeyiz. Yüregir'deki bütün esnaflarimiza sanli Türk Bayragimizi dagitarak ilçemizi Türk Bayraklariyla donatiyoruz.'' diyerek asmalari için bütün esnaflara Türk Bayragi dagitiminin basladigini belirtti.

Bayragimizin bu ülke topraklari üzerinde yasayan her bireyi kanatlari altina alan bagimsizligimizin sembolü oldugunu belirten Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir ''Bu nedenden ötürüdür ki Türk bayraginin her evde ve her is yerinde bulunmasi özel günlerde pencerelere ve vitrinlere asilmasi çok önemli ve anlamli bir davranistir.'' dedi.

Ülke olarak birlik ve beraberlige en fazla ihtiyaç duydugumuz bir dönemden geçildigini, Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan önderliginde Ortadogu da kurgulanmak istenen kirli oyunun Türkiye tarafindan bozuldugunu belirten Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir '' Ülkemiz, Baris Pinari harekâtiyla Suriye sinirimizda kurulmaya çalisilan terör koridoruna öldürücü darbeyi indirmistir. Bunun yaninda harekât, bölgemize yönelik emperyalist senaryolari da darmadagin etmistir. Vatanimizin bekasi, milletimizin huzuru söz konusu oldugunda kimsenin icazetini arama ihtiyaci hissetmiyoruz. Türkiye kendi kararlarini verebilen güçlü bir ülkedir. Suriye'de basarili bir operasyon gerçeklestiren Mehmetçiklerimize basarilar diliyoruz. Rabbim yardimcilari olsun. Türk Milleti bir bütün olarak sanli ordumuzun arkasindadir.'' dedi.

 Yüregir Belediyesi'nin Türk Bayragi dagitmasindan dolayi mutlu olduklarini belirten esnaflar, bayragi öperek teslim aldilar ve gururla dükkanlarinin önüne asacaklarini belirttiler. Baskan Kocaispir'e tesekkür eden esnaflar ''Bagimsizligimizin sembolü bayragimizi dükkanlarimiza gururla asacagiz.'' dediler.



  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.4 ° / 15.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu