Bugün, 11 Mayıs 2024 Cumartesi

Yüreğir'de esnaf ve vatandaşlara maske dağıtıldı

Yüreğir

Yüreğir'de esnaf ve vatandaşlara maske dağıtıldı

YÜREGIR BELEDIYESI DENETIMLERI ARTIRDI

Yüregir Belediyesi Zabita ekipleri koronavirüs ile mücadele kapsaminda ilçede kurulan pazarlarda denetimleri artirdi. Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir'in talimatiyla pazar esnafi ve alisverise gelen tüm vatandaslara ücretsiz maske dagitimi yapildi.


Türkiye'de resmi kaynaklara göre 81 ilin tamaminda görülen koronavirüs ile mücadele kapsaminda, pazarlarda da denetimleri artiran Yüregir Belediyesi, belediyenin saglik çalisanlari ile bir taraftan alisverise gelen vatandaslarin ateslerini ölçerken, bir yandan da esnafa ve vatandaslara ücretsiz maske dagitimi gerçeklestirdi. Tek tek pazar esnafini gezen zabita ekipleri alisverise gelen vatandaslari ürünlere dokunulmamasi konusunda uyarmalarini istedi.


Yapilan uygulamalarla ilgili bilgi veren Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir, 'Küresel salgin koronavirüse karsi belediye olarak aldigimiz tedbirlerimiz devam ediyor. Ilçemiz genelinde rutin olarak yaptigimiz dezenfeksiyon çalismalarimizi ara vermeden sürdürüyoruz. Bununla beraber ilçemizde kurulan pazar yerlerinde esnafimiza ve halkimiza maske dagitiyoruz. Pazar giris ve çikislarinda temassiz dijital ates ölçerler ile halkimizin vücut isilarini kontrol ediyoruz. Kritik haftalardayiz. Vatandaslarimizdan tek ricamiz zorunlu olmadikça evlerinden disari çikmasinlar.' dedi.
Sosyal mesafe kuralina uyulmasinin da hatirlatildigi uygulamalardan vatandaslar da esnaf da memnuniyetlerini dile getirdi.



  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.4 ° / 15.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu