Bugün, 11 Mayıs 2024 Cumartesi

'Yüreğir'de insanların nefes alacağı alanlar oluşturuluyor'

'Yüreğir'de insanların nefes alacağı alanlar oluşturuluyor'

Yüregir'de insanlarin nefes alacagi alanlar olusturmak için çalistiklarini belirten Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir Tahsilli Mahallesi'nde yapilan kamulastirma ve yikimi yerinde inceledi. ''Yüregir'de yasayan vatandaslarimiza saglikli, daha güzel, daha yasanilabilir bir alan sunabilmek için kamulastirma ve yikim süreçlerimiz devam edecek. Amacimiz vatandaslarimiza daha fazla kamusal alan olusturmak.'' dedi.


Tahsilli Mahallesi Cami çevresinde yapilan yikimlar ile caminin çevresinin açildigini belirten Baskan Kocaispir, ''Tahsilli Mahallemizde bulunan Aksekili Cami çevresinde vatandaslarimizin gelip oturacagi, dinlenecegi bir alan yoktu. Mahalle sakinlerimiz ile görüsüp helallesmek suretiyle yikimlari gerçeklestirdik. Tahsilli Mahallemiz sikisik ve zor bir mahallemiz. Insanlarimizin nefes alacagi, camimizin ortaya çikacagi bir alan olusturmak istedik. Mülk sahibimiz, muhtarimiz, hocamiz bize yardimci oldular. El birligi ile yikimi gerçeklestirerek vatandaslarimizin faydalanacagi kamusal alan olusturduk.'' seklinde konustu.


Kamulastirma ve yikim çalismalarinin sorumluluk alanlarinda ihtiyaç duyulan her bölgede imkânlar ölçüsünde devam edecegini belirten Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir ''Ilçe merkezimizdeki birçok mahallemiz kurulurken yesil alanlari ve egitim alanlari düsünülmeden plansiz bir sekilde kurulmus. Dogal olarak vatandaslarimiz bizden dinlenme alanlari, parklar istiyorlar. Belediyemizin imkânlari el verdigi ölçüde kamulastirma çalismalarimiz devam edecektir. Amacimiz daha güzel ve yasanilabilir bir Yüregir'dir.'' diyerek tevazu ve samimiyetle çalistiklarini söyledi.
Çalismalardan ve hizmetlerden memnuniyet duyduklarini dile getiren Tahsilli Mahalle Muhtari Mustafa Avci ve Mahalle sakinleri Baskan Kocaispir’e tesekkür ettiler.



  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.4 ° / 15.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu