Bugün, 11 Mayıs 2024 Cumartesi

Yüreğir'de 'parksız mahalle kalmayacak'

Yüreğir

Yüreğir'de 'parksız mahalle kalmayacak'

Yüregir'de 'parksiz mahalle kalmayacak'

Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir, 4 mahalleye 17 yeni park kazandirdiklarini belirterek, “Parksiz mahallemiz kalmayacak” dedi.

Yüregir’de yesil alan ve park çalismalarini araliksiz sürdüren Yüregir Belediyesi, Yunusoglu Merkez Camii parkinda çalismalari tamamladi.

3 bin 100 metrekare alanda çevre düzenlemesi, agaçlandirma ve çim çalismasi yapan ekipler mahalle sakinlerinin dinlenip nefes alacagi parki banklarla donatti.

 

Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir, 3 mahallede de park çalismalarinin tamamlanmak üzere oldugunu belirterek, “Ilçemizin gelisimi ve dönüsümü için yogun bir çalisma yapiyoruz.

 

1 buçuk yil gibi kisa bir sürede 14 mahallemizde yeni parklarimizi hayata geçirdik. 3 mahallemizde çalismalarimiz bitmek üzere. Bunlarin yani sira 49 mevcut parkimizin da insaat ve tadilat islerini tamamladik.

Söz verdigimiz gibi çocuklarimiz, gençlerimiz ve Yüregirli hemsehrilerimiz için dinlenecek, nefes alacak parklarimizin sayisini artiriyoruz. Proje çalismalarimiz devam ediyor.

Ilçemizde parksiz mahallemiz kalmayacak” dedi.
Yapilan çalismalardan memnun olduklarini dile getiren mahalle sakinleri Baskan Kocaispir’e tesekkür etti.



  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.4 ° / 15.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu