Bugün, 12 Mayıs 2024 Pazar

YÜREĞİR'DE TEMİZLİKTE SORUN YOK

YÜREĞİR

TEMİZ YÜREĞİR, MUTLU YÜREĞİRLİ

 TEMIZ YÜREGIR, MUTLU YÜREGIRLI

 

YÜREGIR’DE GÜNLÜK 360 TON ÇÖP TOPLANIYOR Yüregir'de günlük yaklasik 360 ton çöp toplaniyor. Yüregir’in Adana’nin ikinci büyük ilçesi oldugunu belirten Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir “107 mahalle, 5 bin 690 sokak, 94 bin hektar alan ile sorumlulugumuzun büyüklügünün farkindayiz.” dedi.

 

Vatandaslarin daha saglikli bir ortamda yasayabilmesi ve çevre temizliginin saglanmasi için Yüregir'de bütün tedbirleri alan Yüregir Belediyesi Temizlik Isleri Müdürlügü ekipleri sabah erken saatlerde göreve baslayarak her türlü evsel kati atik ve çöpün toplanmasi ve aktarma istasyonuna naklini yapiyor. Yaz, kis, yagmur, çamur demeden 24 saat çalisan ekipler cadde ve sokaklari temizliyor, konteynirlari yikiyor ve dezenfekte ediyor.

 

Ilçe genelindeki bütün ibadethanelerin temizliginin düzenli bir sekilde yapildigini belirten Baskan Kocaispir ''Yüregir'deki 210 adet ibadethane kurulan ekiplerle düzenli bir sekilde temizleniyor. Vatandaslarimiz ibadetlerini tertemiz ortamda ve huzurlu bir sekilde gerçeklestiriyorlar.'' dedi.

 

Hafta sonu Çamlibel mahallesine adeta çikarma yapan Yüregir Belediyesi Temizlik ekipleri sokaklari, parklari, caddeleri tertemiz yaptilar. Bos alanlara dökülen molozlar temizlendi. Otlar biçildi. Caddeler dezenfekteli su ile yikandi. Benzer uygulamalar diger mahallelerde de davam edecek. SORUMLULUGUMUZUN BÜYÜKLÜGÜNÜN FARKINDAYIZ

Daha temiz bir Yüregir için çalismalarini sürdüren ekiplere tesekkür eden Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir, 'Yüregir Adana'nin merkezinde yaklasik 500 bin nüfusla ikinci büyük ilçe. 107 mahallemiz, 5 bin 690 sokagimiz, 274 cadde ve 70 bulvarimizla sorumlulugumuzun büyüklügünün farkindayiz ve bu bilinçle hareket ediyoruz.

 

Vatandaslarimizin da destegi ile müreffeh bir Yüregir için mücadele ediyoruz. Modern araç filomuzla ekiplerimiz her gün dört bir koldan ilçemizin temizligini yapiyor. Göreve geldigimiz günden itibaren temizlik konusunda ciddi adimlar attik. Ekiplerimiz daha temiz bir Yüregir için, vatandaslarimizin sagligi ve huzuru için var gücü ile çalisiyor. Onlar görünmez kahramanlar. Gayretli çalismalarindan dolayi ekiplerimizi kutluyorum.' seklinde konustu.



  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.4 ° / 15.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 25.4 ° / 14.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı