Bugün, 11 Mayıs 2024 Cumartesi

''YÜREĞİR'DE TÜM KURSLAR ÜCRETSİZ''

''EGİTİME VERİLEN DESTEK BAŞARI HİKAYESİNE DÖNÜŞTÜ''

BASKAN KOCAISPIR ''

''YÜREGIR'DE TÜM KURSLAR ÜCRETSIZ''

''EGITIME VERILEN DESTEK BASARI HIKAYESINE DÖNÜSTÜ''

Yüregir'de yasayan insanlarin yasam kalitesini artirmak amaciyla Yüregir Belediyesi Kültürevlerinde düzenlenen bütün kurslar ücretsiz olarak veriliyor. Ögrencilere yönelik olarak LGS,AYT ve TYT kurslari ve ders takviye kurslari, yetiskinlere yönelik hobi ve meslek kurslari da ücretsiz. Ögrencilere egitim setleri de ücretsiz olarak dagitiliyor. Bütün kültürevlerinde bulunan kres hizmetlerinden de bütün Yüregirli vatandaslar ücretsiz faydalaniyor. En son yapilan sinavlarda Yüregir Belediyesi Kültürevlerinde sinava hazirlanan ögrenciler 3 kisi Adana Fen Lisesi olmak üzere 15 Fen Lisesi ve 556 Anadolu Lisesi'ne girmeye hak kazandilar. Egitime destek kurslari yeni egitim ögretim yilinda da devam edecek.

Gelecegimizin teminati olan gençlerimizi ve çocuklari en güzel sekilde hayata hazirlamamiz gerektigini, belirten Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir '' Milletlerin gelecegi gençlige ve gençligin egitimine baglidir. Gençler, her sahada, ülkesinin ve milletinin kalkinmasinda ve yükselmesinde lokomotif vazife görür. Genç nesillere deger veren her millet, yükselmis, onlari ihmal edenler ise gelisememistir. Milletin ayakta kalmasi, dinin muhafazasi, kültürel degerlerin korunmasi en basta iyi ve saglam terbiye edilen gençlerin enerjisi ve aksiyonlari sayesinde olur. Bu yüzden gençlerimizin ve çocuklarimizin gelisimine katki koymaya büyük önem veriyoruz.'' seklinde konustu.

Kültürevlerinde 100'e yakin egitim,hobi,meslek kurslarinin ücretsiz olarak verildigini belirten Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir ''Ücretsiz olarak verilen bu kurslardan binlerce insanimiz faydalaniyor. Bir çok vatandasimiz ögrendikleri meslekler sayesinde is kurabiliyor, ise yerlesiyorlar. Özellikle okuyan çocuklarimiz için verilen LGS,AYT ve TYT kurslari ve ders takviye kurslari ile çocuklarimiz çok güzel okullara yerlestiler.Bir ögrencimiz 500 tam puan alma basarisini gösterdi. 3 ögrencimiz Adana Fen Lisesi'ne yerlestiler. Bunun yani sira 15 Fen Lisesi ve 556 Anadolu Lise'sine girmeye hak kazandilar. Çocuklarimiza firsat verildiginde çok güzel okullara yerlesebiliyorlar. Hepsine basarilar diliyorum. Yeni egitim ögretim yilinda egitime destegimiz artarak devam edecektir. Çocuklarimiza sahip çikmaya, destek olmaya devam edecegiz.'' dedi.



  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.4 ° / 15.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu